Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç böyle düşünmemiştimGemini (ikizler) demek o sebeple bizim gibi![]()
Kumru ya baktın mı hiç 1+1 in cevapı bile yanlış geliyorHiç böyle düşünmemiştim![]()
Yorumlara kuş adı korsan ismini kuş beyinli olur yazmışlardıKumru ya baktın mı hiç 1+1 in cevapı bile yanlış geliyor![]()
Yok bakmadım ben chatcpt ile takılıyorumKumru ya baktın mı hiç 1+1 in cevapı bile yanlış geliyor![]()
Neyse ya işte bugün karışık bir gündü koşturmacalıydı.Semtle ilgisi yok bunun, kişide bitiyor. Eltime böyle bir şey ima dahi edilemez, hepsini ipe dizer, alnının çatından vurur alimallah hahahhahsdhdjd Başka arkadaşlarımda da görmedim bunu. Bence size has bir durum.
Onu kullanmadım ben çoçuklar kullanıyor ders özeti vb gerçekten iyiYok bakmadım ben chatcpt ile takılıyorum![]()
![]()
Çok saçma seda bu aynı binada olan çok kişi tanıyorum hiç biri kv küser diye ailesini yemeksiz göndermez
Bu kadar derin düşünmeye gerek yok küsen küssün misafir ailem olmasa bile sofrasız olmazdı sen yoktun bir günde beraber toplanırsınız dersin küserse de yapacak bir şey yokya işte napim bugün o orda kalmak istemiş.
tesadüf oldu..
Benimkiler varken o yok.
Onun olduğu bir gün hepsi buluşur burda.
Mesele yemek değil gerçekten .En kötü ,bir yağlı köfte yapılır![]()
Bugünden bahsetmiyorum ki sadece. Genelde sana geldiklerinde bir çayla, yemeksiz gönderiyorsun. Daha önce de dikkatimi çekmişti. Mesafenin uzak olduğunu da biliyorum. Antep kafasını da biliyorum. Belki de onlar da garipsiyordur, sana bir şey diyemiyorlardır. Burada ayıplanan bir durum malum. Bence eş ailesine sınır çizmeyi öğrenmelisin. Herkes yerini bilmeli.ya işte napim bugün o orda kalmak istemiş.
tesadüf oldu..
Benimkiler varken o yok.
Hele şu eşimin kafası bir sakinlesin.Bu kadar derin düşünmeye gerek yok küsen küssün misafir ailem olmasa bile sofrasız olmazdı sen yoktun bir günde beraber toplanırsınız dersin küserse de yapacak bir şey yok
Doğru bildin eş ailesinden kaynaklı .Bugünden bahsetmiyorum ki sadece. Genelde sana geldiklerinde bir çayla, yemeksiz gönderiyorsun. Daha önce de dikkatimi çekmişti. Mesafenin uzak olduğunu da biliyorum. Antep kafasını da biliyorum. Belki de onlar da garipsiyordur, sana bir şey diyemiyorlardır. Burada ayıplanan bir durum malum. Bence eş ailesine sınır çizmeyi öğrenmelisin. Herkes yerini bilmeli.![]()
Eşinin izinli oluşunun nasıl bir sakıncası var yemek için?Şans onun olmayışı
eşimin izinli oluşu.
Biz de yemek hazırlayamazsan bile en azından bir kahvaltı sofrası kurulur.tesadüf oldu..
Benimkiler varken o yok.
Eşinde bitiyor iş. Kafasına vura vura öğret. Sen yaparsın. O yapmazsa sen çiz sınırını. Ne yapacak, sizi evden mi atacaklar? En fazla bir iki küser, sonra alışır.Doğru bildin eş ailesinden kaynaklı .
bizde denge tutturmaya çalışıyoruz oldukça
Eşinin izinli oluşunun nasıl bir sakıncası var yemek için?
Ben sağlıkla ilgili hep ona soruyorumOnu kullanmadım ben çoçuklar kullanıyor ders özeti vb gerçekten iyi