• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Sütlü Tatlılar

Biz de yemek hazırlayamazsan bile en azından bir kahvaltı sofrası kurulur.
Bir iki kere denk geldim. Öğle vakti gelmişler. Atıyorum tam yemeğe girişilen saatte, ikindi vakti kalkmışlardı. Yooo olmaz yemeğe kalacaksınız diye kavga ediyor buradakiler hahshshdh

Mesele yemek değil gerçekten . 🙏🏻
mesele şu aynı bina oluşu
Şans onun olmayışı
eşimin izinli oluşu.
Başka bi gün de olsa herkes müsait olur bu kez eşim olmayabilir.
benim düzenim değişik genelde.
Allah ne verdiyse yenir Seda ,aynı binada olunca bu değişmemeli🤷

Onun morali bozuk bugün daha az önce bağırdı bana .
😕
Burayada yansıtmim diyorum da işte kendimi yalnız hissediyorum.
Buraya yansıtabilirsin sorun yok bizim açımızdan. Belki senin için iyi bile olur. Çünkü belli ki doğru olanın bu olduğunu düşünüyorsun ama değil.

Mesele yemek değil gerçekten . 🙏🏻
mesele şu aynı bina oluşu
Şans onun olmayışı
eşimin izinli oluşu.
Başka bi gün de olsa herkes müsait olur bu kez eşim olmayabilir.
benim düzenim değişik genelde.
Sen normalin bu olduğuna ikna etmişsin kendini. Annem çoğu zaman tek gelir. Kimi zaman eşim olmaz. Babam yok, eşim evde değil diye biz de mi bir şey yemeyelim.Bugün lahmacun yağlı köfte yedik yazmışsın. Annenler varken yiyebilirsiniz, dışarıda yaptırmışsındır lahmacunu zaten.

Sen normalin bu olduğuna ikna etmişsin kendini. Annem çoğu zaman tek gelir. Kimi zaman eşim olmaz. Babam yok, eşim evde değil diye biz de mi bir şey yemeyelim.Bugün lahmacun yağlı köfte yedik yazmışsın. Annenler varken yiyebilirsiniz, dışarıda yaptırmışsındır lahmacunu zaten.
Eşin evde olması avantajlı bir durumdur normalde çünkü erkekler fırına gidip yaptırıyor yemeği. Sedalarda tam tersi olduğuna göre eşi de sorunlu bir tip.

Buraya yansıtabilirsin sorun yok bizim açımızdan. Belki senin için iyi bile olur. Çünkü belli ki doğru olanın bu olduğunu düşünüyorsun ama değil.
Bugün benim günüm öldü çayımı içemiyorum rahat oturamıyorum.
yorgunum
Umut arada neden ağlıyor
gereksiz gereksiz konuşma karşımda falan filan baya bi atıştı benle.
hani tamam yorgunsan ben hani ilgilenim umutla ben geç uyurum sen rahat ol benim için sıkıntı yok diyorum .
O beni farklı anlıyor.
Sanki gününün dışarda geçmesine ben sebeb olmuşum gibi.
bu bulduğu işten yana ben bak mesai saatleri uzun ama sen bilirsin yinede demiştim.
kendi buldu bu işi zaten iş kafasına yatmıyor ondanmı böyle acaba hiç bilmiyorum ama iki üç gecedir benle tartışıyor.. bu işe girmeden önce böyle değildi evin ortamıda sakindi.

Bugün benim günüm öldü çayımı içemiyorum rahat oturamıyorum.
yorgunum
Umut arada neden ağlıyor
gereksiz gereksiz konuşma karşımda falan filan baya bi atıştı benle.
hani tamam yorgunsan ben hani ilgilenim umutla ben geç uyurum sen rahat ol benim için sıkıntı yok diyorum .
O beni farklı anlıyor.
Sanki gününün dışarda geçmesine ben sebeb olmuşum gibi.
bu bulduğu işten yana ben bak mesai saatleri uzun ama sen bilirsin yinede demiştim.
kendi buldu bu işi zaten iş kafasına yatmıyor ondanmı böyle acaba hiç bilmiyorum ama iki üç gecedir benle tartışıyor.. bu işe girmeden önce böyle değildi evin ortamıda sakindi.
Stresli bir dönemden geçiyor, anlamak lazım ama bokunu da çıkarmamalı insan. 😑

Ya aslında durum şöyle gerçekten tesadüf oldu.
Normalde ben bugün eşimin izinli olduğunu bilmiyordum ta ki dün söyleyene kadar.
Geç duydum.
(Annemgilde size öyle uğrayacaz benim fizik tedavim bitince yemekleri annem getirdi sen akşama bi şey yapma ilk sen yersin sonra eşimden yana oda isterse sonra yesin ) sonra ben duydum eşim iznliymiş.. Sabah benim dedemle işim çok kahvaltı yapmadan gitti
İşleri çok uzun sürmüş gerginliği ondanda var.
Geri ben tatlı tuzlu atıştırmalık ikram ettim.

Eşin evde olması avantajlı bir durumdur normalde çünkü erkekler fırına gidip yaptırıyor yemeği. Sedalarda tam tersi olduğuna göre eşi de sorunlu bir tip.
Ya biz zaten görücü usulü tanışıp evlendik
Pandemiye denk geldi, fazla gidilip gelinemedi aslında iki aile arasında fark var işte bunu benim ailemde biliyor alıştılar çünkü artık umut var bana boşver sabret kafana takma diyorlar nasip
eşimin değişik huyunu doğru evlendikten sonra öğrendim.
👍🏻

Ya aslında durum şöyle gerçekten tesadüf oldu.
Normalde ben bugün eşimin izinli olduğunu bilmiyordum ta ki dün söyleyene kadar.
Geç duydum.
(Annemgilde size öyle uğrayacaz benim fizik tedavim bitince yemekleri annem getirdi sen akşama bi şey yapma ilk sen yersin sonra eşimden yana oda isterse sonra yesin ) sonra ben duydum eşim iznliymiş.. Sabah benim dedemle işim çok kahvaltı yapmadan gitti
İşleri çok uzun sürmüş gerginliği ondanda var.
Geri ben tatlı tuzlu atıştırmalık ikram ettim.
Eşin izinli veya değil. Çok önemli değil esasında. Dönüp dolaşıp aynı yere geliyor. Orası senin evin. Eşin işte de olsa kaynanan da olmasa ailen rahatlıkla gelip kızının evinde yiyip içebilmeli. Evli Görümcen yok anladığım kadarıyla. Kızı evlenmiş olsa kaynanan kızının kaynanasının, damatının müsait olduğu günü mü bekleyecek gitmek için.

Eski işinde bu kadar sinirli değildi.
Onda hani şok market ya
İzin tatil yoktu.
Bence sinirlense onda sinirlenirdi,
Oda kuryelik işiydi.
Bunda bir gün izin var
Bunda ani bir değişim oldu üstünde ben anlamadım.
buda kuryelik işi zaten .
Margaret Hale Margaret Hale

Eşim izinli veya değil. Çok önemli değil esasında. Dönüp dolaşıp aynı yere geliyor. Orası senin evin. Eşin işte de olsa kaynanan da olmasa ailen rahatlıkla gelip kızının evinde yiyip içebilmeli. Evli Görümcen yok anladığım kadarıyla. Kızı evlenmiş olsa kaynanan kızının kaynanasının, damatının müsait olduğu günü mü bekleyecek gitmek için.
Bir tane görümcem var.
Evli oda yakında taşınacak( yeni
Eve başka siteye mahalleye doğumdan sonra)
Oda bu sitedeydi.
evler yakın diye tabi gidip geliyorlar.
Birbirlerine.
görümcemin eşiylede kayınvalide pek anlaşamıyorda idare ediyorlar yinede tabi.

Back
X