• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

Favori sütlü tatlım ;

• Ankete Katılan
    163
Günaydın:16::16:
$1185281_560462614001472_1286317866_n.webp
Haydi hanımlar daha fazla katılım olursa daha güzel olur:56:Katılım için son günler:30:

Katılım başlama tarihi : 18 Eylül 2013
En son başvuru tarihi : 06 Ekim 2013 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 07 Ekim 2013
Oylama bitiş tarihi : 13 Ekim 2013 / 23:59 Pazar

nerveste canım bende bu akşam tatlılarımı yapıcam ama bana resim konusunda yardımcı olabilirmisn

:56:
Borwni tarifini bende mikroda yapiyorum bazen abla ama bana sagliksiz dediler de bende bida yapmadim 8 dk da pisiyodu hemde :1:
dun bi tarif yaptim cok guzel oldu yarisini attim buzluga esim istedikce cikaririm ben kendime diyet kek yapcam bi gun :ssz:

Borwni tarifini bende mikroda yapiyorum bazen abla ama bana sagliksiz dediler de bende bida yapmadim 8 dk da pisiyodu hemde :1:
dun bi tarif yaptim cok guzel oldu yarisini attim buzluga esim istedikce cikaririm ben kendime diyet kek yapcam bi gun :ssz:

Ellerine sağlık canım:56:

Bende isterim diyet kek :56:
Sen yap bana da tarif ver olur mu canım :)

Back
X