- 8 Aralık 2011
- 46.023
- 168.735
- 798
Hemşom vaadini bekliyorum![]()
Hemşom benden polikatıçı olmaz
Bir deneme yapayım
Üzerine baklava açar acemi su böğreyi yaparım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemşom vaadini bekliyorum![]()
Nevrestecigim,girise yaz pegasusa oy verene,bedava diyetisyenle spor salonu diyeBen verdim vereceği mi başka ne kurtarırsın ona bak![]()
Hemşom benden polikatıçı olmaz
Bir deneme yapayımbayram şekerleri benden olsun
Üzerine baklava açar acemi su böğreyi yaparımdur düşüneyi bir başka ne yaparım:44:
![]()
Ben verdim vereceği mi başka ne kurtarırsın ona bak![]()
seni vaatlere alştırmış bunlar ama ben oyumu aldımmmmmm![]()
Nevrestecigim,girise yaz pegasusa oy verene,bedava diyetisyenle spor salonu diye![]()
Sakin kanmayin,ben diyet cikolata veririm,su böregi,kol böregi,pacanga ne isterseniz acarimHemşom benden polikatıçı olmaz
Bir deneme yapayımbayram şekerleri benden olsun
Üzerine baklava açar acemi su böğreyi yaparımdur düşüneyi bir başka ne yaparım:44:
![]()
Sakin kanmayin,ben diyet cikolata veririm,su böregi,kol böregi,pacanga ne isterseniz acarim
Sen ara ara burayı güncelle vaatlerini anlatBakin vaatler ise yariyr,13 olmusum![]()
Evet cnm ya,fena fikir degilmisSen ara ara burayı güncelle vaatlerini anlat![]()
Yapamasan cok iyi olur hemsom,yoksa oylari toplayamamAma ben yapamamki![]()
Uzun bir zamandan sonra doktorumdan benim için güzel bir haber aldım az önce. Mutluyum şükür, herkes de burada. Ne güzel...![]()
Gecmisolsun cnm,Sevindim bendeUzun bir zamandan sonra doktorumdan benim için güzel bir haber aldım az önce. Mutluyum şükür, herkes de burada. Ne güzel...![]()
Cok tesekkür ederim zeynebimoyumu tabikide pegasuscuguma verdim hayırlı olsun canım :)
pazar son gün,pazartesi sonuclaniyor..aus'un aöf topiğinde yaptığı msj sonucu dikkati mi çekti
ve...
bütün tatlılara tek tek baktım..
ellerinize sağlık hepsi çok güzel görünüyor ve herkese bol şans...
bende oyumu kullandım...
ne zaman sonuçlanacak peki...
Bende oyumu kendime verdim valla,1 oy bile cok farkediyor sonucta![]()