• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

Favori sütlü tatlım ;

• Ankete Katılan
    163
Meg hatırlıyorum birkaç kategori öncesi ben de katılırım dediğini bu kategori de düşünmez misin:17::56::52:

Meg in kategorisi sandviçlerdi , yarı yolda bıraktı beni :1:

Bende hafızam yanıltmıyorsa sütlü tatlı olursa okypete katılacaktı , ne yapacağını da söylemişti hatta bol yumurtalı , ona haber salın bence .

O değilse de biri demişti işte :24:

Meg in kategorisi sandviçlerdi , yarı yolda bıraktı beni :1:

Bende hafızam yanıltmıyorsa sütlü tatlı olursa okypete katılacaktı , ne yapacağını da söylemişti hatta bol yumurtalı , ona haber salın bence .

O değilse de biri demişti işte :24:

Kimse o gelsin bekliyoruz:51::56::52:

Yeni katagorimiz gelmiş :52:sütlü tatlılar benimde tek sevdiğim tatlı çeşiti:56::17:
Hayırlı uğurlu olsun bol tarifler:54::16::56:

Ne güzel tatlılar olur şimdi:56:Tatlıyı seviyorum her türlü:56:(benim de sevmediğim yok:60:)

Sanada bu yakışır :38:
Yok ben şerbetli tatlıları bek sevmem en son kızıma hamileyken yediğimi hatırlıyorum :52:yerim ama bir çataldan sonra kestirir beni :25:ama sütlü tatlıar ve hafif tatlıları severim :56:

Sanada bu yakışır :38:
Yok ben şerbetli tatlıları bek sevmem en son kızıma hamileyken yediğimi hatırlıyorum :52:yerim ama bir çataldan sonra kestirir beni :25:ama sütlü tatlıar ve hafif tatlıları severim :56:

Pek iyi birşey değil ama tatlıyı seviyorum ama dozunda yemek lazım:56:Sütlü tatlılar daha iyi biraz daha hafif ve kolay oluyor:56::34:

Pek iyi birşey değil ama tatlıyı seviyorum ama dozunda yemek lazım:56:Sütlü tatlılar daha iyi biraz daha hafif ve kolay oluyor:56::34:

Evet canım dediğin gibi:38:dozunda:34:öyle,bana gülleceksin şimdi :9:bisküvili sütlü tatlıları dahaçok severim :17:inşallah farklı tarifler gelir :56:

Son düzenleme:
Hayırlı olsun, katılacak arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum.

kategoriyi beğenmenize sevindim arkadaşlar ortak alınan bi karardı zaten:46:
şimdiden katılan herkese basarılar ellerine emeklerine sağlık :16::16:

Back
X