• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

Favori sütlü tatlım ;

• Ankete Katılan
    163
Aldım listeye peşini bırakmam:52:Kendisi sütlü tatlıları da sever yapsın bir tane beni mi kıracak:56::52:
liste kabarıyo yanii:1:
off ne güzel olcak bu kategori fırında sütlaç,kadayıflı muhallebi off offf daha neler nelerrr:56:

liste kabarıyo yanii:1:
off ne güzel olcak bu kategori fırında sütlaç,kadayıflı muhallebi off offf daha neler nelerrr:56:
Evet harika olacak:52:Kimse katılmaktan korkmasın sahiden eğlenceli oluyor,oylama sırasında gerilim olabiliyor ama 2-3 gün sonra unutuluyor:9::9::9:
Söz vermiyorum ama olabilir belkide :52::52::52::52:

Tutar valla asla affetmez nevoşum illa olacan der :27::27:

Bak nasıl biliyor varyaa :29::29:
Ben anlamam aklımda tarifler var dedin:52:
Ablam peşindeyim artık:46::46:
Biliyorum tabi seversin sen sütlü tatlıları :56::52:

Evet harika olacak:52:Kimse katılmaktan korkmasın sahiden eğlenceli oluyor,oylama sırasında gerilim olabiliyor ama 2-3 gün sonra unutuluyor:9::9::9:

Ben anlamam aklımda tarifler var dedin:52:
Ablam peşindeyim artık:46::46:
Biliyorum tabi seversin sen sütlü tatlıları :56::52:

Dedim vallla balacam artık karar vereyim ona göre bişiler düşünürüm artık :27::27:

tutmuş bileeeeeeeeeee:52::52:

:38::38::38::38::29::29:

Hiç kaçırmazzzzz :4::4:

Ne yapsam acaba...:44:

Yahu cesit cok olunca,karar vermekte zor oluyor.Ben beklemeye devam edim en iyisi,tarifler gelesin bi,kalan olursa bende onu yaparim...Zaten maksat eglenmek:51:

Ayrica auscugum,sende sütlü tatli sevenlerdensin,senide bekliyorum bu yarisa:94::94:

Ne yapsam acaba...:44:

Yahu cesit cok olunca,karar vermekte zor oluyor.Ben beklemeye devam edim en iyisi,tarifler gelesin bi,kalan olursa bende onu yaparim...Zaten maksat eglenmek:51:

Ayrica auscugum,sende sütlü tatli sevenlerdensin,senide bekliyorum bu yarisa:94::94:

Ausencia hiç kendini söylemiyor onunda peşine düşelim:10::56::52::52::52:
Evet canım önce eğlenmek:29:birincilikte olursa süper olur:46:

Ausencia hiç kendini söylemiyor onunda peşine düşelim:10::56::52::52::52:
Evet canım önce eğlenmek:29:birincilikte olursa süper olur:46:
Bencede sen ausu kandir,ekle listeye...:30:
1 tepsi sütlü tatli yiyebilme kapasitesi varmis,ben onun yalancisiyim:36:

Iyi insan lafinin üstüne gelirmis.Bak sen ausa hemencikte geldi:9:

Back
X