• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

Favori sütlü tatlım ;

• Ankete Katılan
    163
Ne yapsam acaba...:44:

Yahu cesit cok olunca,karar vermekte zor oluyor.Ben beklemeye devam edim en iyisi,tarifler gelesin bi,kalan olursa bende onu yaparim...Zaten maksat eglenmek:51:

Ayrica auscugum,sende sütlü tatli sevenlerdensin,senide bekliyorum bu yarisa:94::94:

Ausencia hiç kendini söylemiyor onunda peşine düşelim:10::56::52::52::52:
Evet canım önce eğlenmek:29:birincilikte olursa süper olur:46:

Bencede sen ausu kandir,ekle listeye...:30:
1 tepsi sütlü tatli yiyebilme kapasitesi varmis,ben onun yalancisiyim:36:

Tamam sesimizi duyar gelir belki:9:
Yiyebiliyorsa kesin çok güzel yapıyordur:56::46:

Toplu cevap vereyim :31:

Evet sütlü tatlı delisiyim , sevmek kelimesi az gelir :56:

3-4 kase fırın sütlaç , 1 borcam tavuk göğsü , 4-5 kazandibi (her biri dondurmalı ) yiyebilme kapasitem var :52:

İşte mesele şu ki ; ben yarışma için fotoğraflayana kadar ortada çekeceğim bir şey kalır mı :36::36:

Ya , nevrestecim beni de listeye almadan yazayım , katılmamam çok büyük bir ihtimal , % 97 , 4 mesela :9:

Son düzenleme:

3-4 kase fırın sütlaç , 1 borcam tavuk göğsü , 4-5 kazandibi (her biri dondurmalı ) yiyebilme kapasitem var :52:

İşte mesele şu ki ; ben yarışma için fotoğraflayana kadar ortada çekeceğim bir şey kalır mı :36::36:

Ya , nevrestecim beni de listeye almadan yazayım , katılmam çok büyük bir ihtimal , % 97 , 4 mesela :9:

Yazili belgede geldi, hemsom sen yaz listeye:60:
Biz kalankada idare ederiz,olmadi röntgen ceker,yüklersin:60:

Son düzenleme:

Ya , nevrestecim beni de listeye almadan yazayım , katılmamam çok büyük bir ihtimal , % 97 , 4 mesela :9:

Hoşgeldin canım:38:
Maşaallah:nazar:Ben de severim tatlıyı:56:
Neyse o küçük % 2,6 ihtimali bile yeter:29:Sen bilirsin canım ben takılıyorum :38:

Wowww diyorum başka da birşey demiyorum.:27:Ben çok masummuşum yahu.İki tane yiyince acaip suçluluk duygusu yaşıyordum.Ben bunu üçe çıkarırım artık.:60:

Wowww diyorum başka da birşey demiyorum.:27:Ben çok masummuşum yahu.İki tane yiyince acaip suçluluk duygusu yaşıyordum.Ben bunu üçe çıkarırım artık.:60:

He sen hiç 1 e indireyeyim deme zaten hemen 3 e çıkar :52:

Ben kötü örneğim adracım , bir gün çok sevdiğim bir sütlü tatlıcıda kazandibi yiyoruz eşimle , üzeri bol dondurmalı , benimki, bitti , eşim dedi bir tane daha ister misin ? O kadar hızlı yemişim ki sormadan edemedi garibim , oluuur dedim .
O da bitti , çok nefis yaaa dedim , harika yapıyorlar , bir baktım ki o ara onunkini de kaşıklamaya başlamışım
:52:

He sen hiç 1 e indireyeyim deme zaten hemen 3 e çıkar :52:

Ben kötü örneğim adracım , bir gün çok sevdiğim bir sütlü tatlıcıda kazandibi yiyoruz eşimle , üzeri bol dondurmalı , benimki, bitti , eşim dedi bir tane daha ister misin ? O kadar hızlı yemişim ki sormadan edemedi garibim , oluuur dedim .
O da bitti , çok nefis yaaa dedim , harika yapıyorlar , bir baktım ki o ara onunkini de kaşıklamaya başlamışım
:52:

Hani sana göre az yiyormuşum ya o bakımdan sefil kalmayayım dedim.:60:

Ama gerçekten kaseler çok küçük oluyor.Ne öyle bit kadar.:63:Dördünü toplasandan bir normal tabak eder.Bence sen çok haklısın.:60:

Son düzenleme:
Hani sana göre az yiyormuşum ya o bakımdan sefil kalmayayım dedim.:60:

Ama gerçekten kaseler çok küçük oluyor.Ne öyle bit kadar.:63:Dördünü toplasandan bir normal tabak eder.Bence sen çok haklısın.:60:

Çok haklısın kaseler çok küçük:19::60:

Evet aynen öyle biz avutalım kendimizi öyle:60:Ama ben 2'den fazla yiyemem:9::1:

Ben Aus'tan sonra üçe doğru yol alırım.:60:Zaten üçte hep gözüm vardı da evdekiler gözümün içine bakıyordu o yüzden sefil kalıyordum.:9:

Günaydın:16::16::16:Tatlı yiyelim; tatlı ,tatlı konuşalım:56::56::56::16::16::16:
1233513_168239083370889_1058508053_n.jpg

Back
X