• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

Favori sütlü tatlım ;

• Ankete Katılan
    163
Aslında düşünüyorum:44:Ama ya benim eklediğim resim ve tarifle birebir yapmak isteyen olur :44:Aaaaa ben bunun aynısını yapacaktım neden ekledin diye kızan olur diye çekiniyorum:17:Biraz daha bekleyelim ben mutlaka katılım olacağını düşünüyorum:56:

Haklısın canım , kanepelerde de en güzel kanepe kazenin konu açarken koyduğu uğur böcekleriydi , kimse yapamadı :31:

En azından isimleri ile liste yapılabilir , son hafta .

2.derece yanık :5:dün soymak istediler ben izin vermedim :19::18:şuAnda sıkındı yok yara tam geçince z geçiriçi krem vercekler:31:

Çok geçmiş olsun tekrar , çok iyi kremler var , özellikle biri çok iyi geliyor , umarım biran önce iyileşir.

Haklısın canım , kanepelerde de en güzel kanepe kazenin konu açarken koyduğu uğur böcekleriydi , kimse yapamadı :31:

Çok geçmiş olsun tekrar , çok iyi kremler var , özellikle biri çok iyi geliyor , umarım biran önce iyileşir.
Sağol canım :38:inşallah tatlım

Çok geçmiş olsun canım:(

Çok sağol canım :31::38:
Böylebir konuda bunu söylemek istemezdim :50:katılmak istyordum kızımın durumuna bakaçağım :31:

Tamam canım haklısın öyle yapabilirim:34:Ama bu hafta katılım olacak bekliyorum:56::16::16::16:İnşaallah:9:

Slm kizlar,daha katilan yokmu:19:

Bu gün 3 numaranin dogum günü,onuda atlatayim,hafta ici yaparim bende tatlimi:34:

Efsercigim cok gecmisolsun:50:
(alinti yapamadim,acele geldim,cikiyorum)

Bu gün 3 numaranin dogum günü,onuda atlatayim,hafta ici yaparim bende tatlimi:34:

Doğum günü kutlu olsunEki Görüntüle 810258 Huzurlu,mutlu,sağlıklı uzun ömürler diliyorum:16:
Evet kimse yok:63:Beni mutfağa sokmayın:15:
Tamam canım kolay gelsin bekliyoruz:56::54::54::54::54:

Canım azönce kendi sıkıntımdan görmedim:17: hayırlı yaşlar olsun doğum gününüz kutlu olsun:16:

Annem bugunku siparişimi getirirse yarın tatlımı yapıyorum :):):)

Efser çok geçmiş olsun
dualarım yavrunla
inşallah hemencecik iyilesir

Nevreste ablam
bence fikir acısından liste yapılabilir
ama bence resimli olmasın
tutupta aynısı yapılır cunku
bana kalırsa özgün tatlılar yapılmalı
birebir aynı olmasın sonra :)

Nevreste ablam
bence fikir acısından liste yapılabilir
ama bence resimli olmasın
tutupta aynısı yapılır cunku
bana kalırsa özgün tatlılar yapılmalı
birebir aynı olmasın sonra :)
Evet canım bende öyle düşünüyorum,kimseyi kızdırmak istemem:9: Ama liste yapılabilir:34:İlk fırsatta yapayim:34:Çok sağol canım:54:

Salı günü yapılacak tatlı olursa üstüme alınıyorum şimdiden haberiniz ola:52:
O gün benim doğum günüm ve evlilik yıldönümümüz:nazar:
Bütün tatlılar benim beniimmmm:16:

Salı günü yapılacak tatlı olursa üstüme alınıyorum şimdiden haberiniz ola:52:
O gün benim doğum günüm ve evlilik yıldönümümüz:nazar:
Bütün tatlılar benim beniimmmm:16:

Sen de bir tatlı yapsan:52::52::52:Hatta ilk tatlıyı sen yap hazır doğum günü, evlilik yıldönümü gelmişken:56::9::9:

Back
X