Pegasus canım vaatleri ne yapacaksın![]()
Aus bak ben unutmuştum:89: 31 arkadaşın bilgilerini alayım spor salonuna yazılsınlar faturaları pegasusa yollayalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pegasus canım vaatleri ne yapacaksın![]()
hemen spor salonu diye bir topik acacagim cnm,sözüm sözPegasus canım vaatleri ne yapacaksın![]()
Ne bilim cnm,öyle kendimi övmek tuhaf geliyor banaAaaaa niye yapamıyorsun![]()
Cnm ben spor salonu acacam dedim ya,acacam iste öyle bir topikAus bak ben unutmuştum:89: 31 arkadaşın bilgilerini alayım spor salonuna yazılsınlar faturaları pegasusa yollayalım![]()
hemen spor salonu diye bir topik acacagim cnm,sözüm söz
Ne bilim cnm,öyle kendimi övmek tuhaf geliyor bana
Cnm ben spor salonu acacam dedim ya,acacam iste öyle bir topik![]()
Canim hemsom tabiki gelebilirsinTamam sen topiği aç ben sana oy vermedim ama gönlümün 1.sinGelebilir miyim ben de
![]()
Canim hemsom tabiki gelebilirsin
Bu arada benim ufaklik uyumadi daha,beni uyutmadanda uyumayacak galiba,yarin görüsürüz cnm,ben kalkimki o da uyusun
iyi geceler![]()
Cok tesekkür ederim cnm benimPegasus07 canım canı gönülden seni teprik ediyorum:119:
Katlıp bu eğlenceyi bizlerle paylaşan arkadaşlarımızın ellerine,yüreklerine sağlık![]()
Darısı diger katagorinin başına :119:
Tesekkür ederim cnmçooook tebrik ediyorum canım
yarışmaya katılan tüm arkadaşlarada teşekkürler emeklerine sağlık![]()
Cok tesekkür ederim cnmCanım tebrik ederim; eline, emeğine sağlık. Hakikaten hüner isteyen bir tarifti Sütlü Nuriye.![]()
Slm kizlar,yeni kategoriyle ilgili kebaplar olabilir diye düsündüm.Malum yarin bayram,etlerimizde var evimizde
O olmazsa yöresel lezzetler, pilavlar veya köfteler olabilir..
Sizinde fikirlerinizi bekliyorum![]()
Tesekkür ederim cnm,cok yardimci oldunbana hepsi uyar
çok güzel fikir veririm ben![]()
Slm kizlar,yeni kategoriyle ilgili kebaplar olabilir diye düsündüm.Malum yarin bayram,etlerimizde var evimizde
O olmazsa yöresel lezzetler, pilavlar veya köfteler olabilir..
Sizinde fikirlerinizi bekliyorum![]()
Cok tesekkür ederim cnmçok tebrik ederim canım eline sağlık tekrardan
herkesin birinciliği hakedecek kadar güzel şeyler yaptığını düşünüyorum
herkesi tebrik ederim
bana hepsi uyar
çok güzel fikir veririm ben![]()
Evet cnm,köfteler olursa hepsi beraber olsun bencede..Ben de köfteler olabilir diyorumAma genelleme yapmadan:44:Tüm köfteler içinde olan
Yöresel yemeklerde olur
Tabi ki son karar senin![]()
Evet cnm,köfteler olursa hepsi beraber olsun bencede..
Baska fikir varmi bekleyelim,sonrada veririz karari...