• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

Favori sütlü tatlım ;

• Ankete Katılan
    163
Ben ciktim kizlar,temizlik yapip kizlari okuldan alcam.Aksama anca gelirim,o zamanda son karari veririm...
:54:

Tesekkür ederim cnm,cok yardimci oldun:9::9:

rica ederim canım hep yardım etmeyi sevmişimdir:27::27::1:

Ben de köfteler olabilir diyorum:56::34:Ama genelleme yapmadan:44:Tüm köfteler içinde olan:34:
Yöresel yemeklerde olur:28:
Tabi ki son karar senin:17:

köfteleri ayırmaya kalkarsak içinden çıkamıyoruz bakınız daha önceki kategori belirleme çalışmalarına:1:
sulusu var çiğ olanı var bakliyattan yapılanı var kıymalı olanı var kadın budundan yapılanı var :52: :1:o hoooooooo var da var en güzeli ayırmamak olur:1:

SON DAKİKA:Egunal yarışmaya dönüş yapıyor:51::52::52::52:Bana hepsi uyar derken yarışmaya mı katılacaksın:56::29:

:9::9::9::9::9::9::9:
her yarışma öncesi böyle bi havaya giriyorum ve bu yönde demeçler veriyorum hakkımda çıkabilecek katılıyor katılacak gibi haberler şimdilik asılsızdır :1: katılacak gibi olduğumda tüm kamuoyuna bir basın toplantısıyla bilgi vereceğim:1:röportajlardan sonra son dakika haberleri nevresteden:1:

rica ederim canım hep yardım etmeyi sevmişimdir:27::27::1:

köfteleri ayırmaya kalkarsak içinden çıkamıyoruz bakınız daha önceki kategori belirleme çalışmalarına:1:
sulusu var çiğ olanı var bakliyattan yapılanı var kıymalı olanı var kadın budundan yapılanı var :52: :1:o hoooooooo var da var en güzeli ayırmamak olur:1:

:9::9::9::9::9::9::9:
her yarışma öncesi böyle bi havaya giriyorum ve bu yönde demeçler veriyorum hakkımda çıkabilecek katılıyor katılacak gibi haberler şimdilik asılsızdır :1: katılacak gibi olduğumda tüm kamuoyuna bir basın toplantısıyla bilgi vereceğim:1:röportajlardan sonra son dakika haberleri nevresteden:1:

Ben de öyle düşünüyorum canım köfteler bayağı kapsamlı ayırmayalım belki katılım patlaması yaşarız:56::52:Hatta ben bile katılabilirim:30:(katılmazsam peşime düşecek kimse yok:27:)
Tamam canım kategori belli olsun katılmak istersen bekleriz:29:Tabi ki öncesi ve sonrası tüm röportajları yapmak benim görevim:51::9::9::9:

Birde burdan yazayimda,öyle cikayim:9:
Yeni kategoriyi köfteler olarak belirlemis bulunuyoruz,istediginiz her türlü köfte bu kategoriye girebilir.Hayirli olsun:9:

Ic ses:Kazenin yarismanin bittiginden haberi varmi acaba
:44:

Ben de öyle düşünüyorum canım köfteler bayağı kapsamlı ayırmayalım belki katılım patlaması yaşarız:56::52:Hatta ben bile katılabilirim:30:(katılmazsam peşime düşecek kimse yok:27:)
Tamam canım kategori belli olsun katılmak istersen bekleriz:29:Tabi ki öncesi ve sonrası tüm röportajları yapmak benim görevim:51::9::9::9:

bencede köftelerde ayırım yapılmazsa ciddi katılım olabilir rekor sanırım hala pastalar yarışmasında :1:
katılmazsan peşine düşecek epey bi hatun var burda niye öyle diyosun mesela katılabilirim mesajını alıntı yaparım sana sık sık:1:

Birde burdan yazayimda,öyle cikayim:9:
Yeni kategoriyi köfteler olarak belirlemis bulunuyoruz,istediginiz her türlü köfte bu kategoriye girebilir.Hayirli olsun:9:

Ic ses:Kazenin yarismanin bittiginden haberi varmi acaba
:44:

sayın iç ses haberi vardır mutlaka ya da aklındadır ama ilgilenecek vakit olmamıştır...
ilgilendiğinde ilk iş siyah pegasus kırmızı pegasus olcak:1:

bencede köftelerde ayırım yapılmazsa ciddi katılım olabilir rekor sanırım hala pastalar yarışmasında :1:
katılmazsan peşine düşecek epey bi hatun var burda niye öyle diyosun mesela katılabilirim mesajını alıntı yaparım sana sık sık:1:

Evet pasta kategorisini henüz geçemedi hiçbir kategori umarım bu kategoride ,pasta kategorisini geçebiliriz:46:
Amanın ben mesajımı geri sileyim:29::9::9:Yaparım bir köfte benim memleketim köfte cenneti bir sürü köfte biliyorum:9::27:

Evet katılıyorum:34:Ama tatil,bayram arefesi fırsatı olmamıştır..:31:

Back
X