lemonade123 Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Ocak 2014 2.180 271 173 35 İzmir 28 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #741 Efser .!.: Günaydınlar hayırlı ramazanlar herkese Genişletmek için tıkla... Günaydınn hayırlı ramazanlarr
Efser .!.: Günaydınlar hayırlı ramazanlar herkese Genişletmek için tıkla... Günaydınn hayırlı ramazanlarr
Dilaraginosss Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Ocak 2014 3.767 3.477 248 28 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #742 Günaydınlar herkese ramazan ayı hayırlara vesile olsun ) rabbim güç kuvvet versin bu sıcaklarda iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydınlar herkese ramazan ayı hayırlara vesile olsun ) rabbim güç kuvvet versin bu sıcaklarda iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Efser Nirvana Pro Üye 8 Aralık 2011 45.740 166.583 798 28 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #743 lemonade123 .!.: Günaydınn hayırlı ramazanlarr Genişletmek için tıkla... Sağol canım Dilaraginosss .!.: Günaydınlar herkese ramazan ayı hayırlara vesile olsun ) rabbim güç kuvvet versin bu sıcaklarda iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Amin canım benim adra .!.: Günaydın canım. Genişletmek için tıkla... Sağol canım Son düzenleme: 28 Haziran 2014
lemonade123 .!.: Günaydınn hayırlı ramazanlarr Genişletmek için tıkla... Sağol canım Dilaraginosss .!.: Günaydınlar herkese ramazan ayı hayırlara vesile olsun ) rabbim güç kuvvet versin bu sıcaklarda iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Amin canım benim adra .!.: Günaydın canım. Genişletmek için tıkla... Sağol canım
Dilaraginosss Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Ocak 2014 3.767 3.477 248 28 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #744 Efser .!.: Sağol canım Amin canım benim Sağol canım Genişletmek için tıkla... Nasılsın ablacım uzun süre yoktum aksilikler borakmadı yine nasıl gidiyor iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Efser .!.: Sağol canım Amin canım benim Sağol canım Genişletmek için tıkla... Nasılsın ablacım uzun süre yoktum aksilikler borakmadı yine nasıl gidiyor iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Efser Nirvana Pro Üye 8 Aralık 2011 45.740 166.583 798 28 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #745 Dilaraginosss .!.: Nasılsın ablacım uzun süre yoktum aksilikler borakmadı yine nasıl gidiyor iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... İyim canım şükür Hayırdır canım :26:
Dilaraginosss .!.: Nasılsın ablacım uzun süre yoktum aksilikler borakmadı yine nasıl gidiyor iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... İyim canım şükür Hayırdır canım :26:
Dilaraginosss Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Ocak 2014 3.767 3.477 248 28 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #746 Efser .!.: İyim canım şükür Hayırdır canım :26: Genişletmek için tıkla... Hiç sorma ablacım işden ayrıldık eşimle ;( iş ev telaşındayız alt üst olduk ;( iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Efser .!.: İyim canım şükür Hayırdır canım :26: Genişletmek için tıkla... Hiç sorma ablacım işden ayrıldık eşimle ;( iş ev telaşındayız alt üst olduk ;( iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Efser Nirvana Pro Üye 8 Aralık 2011 45.740 166.583 798 28 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #747 Dilaraginosss .!.: Hiç sorma ablacım işden ayrıldık eşimle ;( iş ev telaşındayız alt üst olduk ;( iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Canım sıkma canını hayırlısı böyleymiş daha iyileriyle karşılatırsın Rabbim
Dilaraginosss .!.: Hiç sorma ablacım işden ayrıldık eşimle ;( iş ev telaşındayız alt üst olduk ;( iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Canım sıkma canını hayırlısı böyleymiş daha iyileriyle karşılatırsın Rabbim
Dilaraginosss Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Ocak 2014 3.767 3.477 248 28 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #748 Efser .!.: Canım sıkma canını hayırlısı böyleymiş daha iyileriyle karşılatırsın Rabbim Genişletmek için tıkla... Amin inşallah ablacım iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Efser .!.: Canım sıkma canını hayırlısı böyleymiş daha iyileriyle karşılatırsın Rabbim Genişletmek için tıkla... Amin inşallah ablacım iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.765 13.418 823 28 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #749 Dilara hoşgeldin.Bütün aksilikler de üst üste gelmiş.Hayırlısıyla atlatırsınız inşallah.:26:
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.502 614.796 1.098 Malatya 28 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #750 Dilaraginosss .!.: Hiç sorma ablacım işden ayrıldık eşimle ;( iş ev telaşındayız alt üst olduk ;( iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Canım hoşgeldinRabbim yardımcınız olsunİnşaallah herşey düzelir
Dilaraginosss .!.: Hiç sorma ablacım işden ayrıldık eşimle ;( iş ev telaşındayız alt üst olduk ;( iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Canım hoşgeldinRabbim yardımcınız olsunİnşaallah herşey düzelir
Dilaraginosss Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Ocak 2014 3.767 3.477 248 28 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #751 adra .!.: Dilara hoşgeldin.Bütün aksilikler de üst üste gelmiş.Hayırlısıyla atlatırsınız inşallah.:26: Genişletmek için tıkla... Hoşbuldum.. Teşekkür ederim adra evet üst üste geldi yıprandık baya inşallah düzelir iş arıyoruz şimdi;( iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
adra .!.: Dilara hoşgeldin.Bütün aksilikler de üst üste gelmiş.Hayırlısıyla atlatırsınız inşallah.:26: Genişletmek için tıkla... Hoşbuldum.. Teşekkür ederim adra evet üst üste geldi yıprandık baya inşallah düzelir iş arıyoruz şimdi;( iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dilaraginosss Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Ocak 2014 3.767 3.477 248 28 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #752 Nevreste .!.: Canım hoşgeldinRabbim yardımcınız olsunİnşaallah herşey düzelir Genişletmek için tıkla... Ablacım teşekkür ederim inşallah öyle olur Allah büyüktür .. iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nevreste .!.: Canım hoşgeldinRabbim yardımcınız olsunİnşaallah herşey düzelir Genişletmek için tıkla... Ablacım teşekkür ederim inşallah öyle olur Allah büyüktür .. iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.765 13.418 823 28 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #753 Dilaraginosss .!.: Hoşbuldum.. Teşekkür ederim adra evet üst üste geldi yıprandık baya inşallah düzelir iş arıyoruz şimdi;( iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun gerisi hallolur canım üzülme.
Dilaraginosss .!.: Hoşbuldum.. Teşekkür ederim adra evet üst üste geldi yıprandık baya inşallah düzelir iş arıyoruz şimdi;( iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun gerisi hallolur canım üzülme.
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.502 614.796 1.098 Malatya 28 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #754 Dilaraginosss .!.: Ablacım teşekkür ederim inşallah öyle olur Allah büyüktür .. iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Evet canım bir kapı kapanır daha güzel bir kapı açılır inşaallahBazen şer diye gördüklerimiz en hayırlı yollara gidişimiz için bir işarettir
Dilaraginosss .!.: Ablacım teşekkür ederim inşallah öyle olur Allah büyüktür .. iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Evet canım bir kapı kapanır daha güzel bir kapı açılır inşaallahBazen şer diye gördüklerimiz en hayırlı yollara gidişimiz için bir işarettir
Dilaraginosss Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Ocak 2014 3.767 3.477 248 28 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #755 adra .!.: Sağlık olsun gerisi hallolur canım üzülme. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim nasılsın nasıl gidiyor iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
adra .!.: Sağlık olsun gerisi hallolur canım üzülme. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim nasılsın nasıl gidiyor iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dilaraginosss Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Ocak 2014 3.767 3.477 248 28 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #756 Nevreste .!.: Evet canım bir kapı kapanır daha güzel bir kapı açılır inşaallahBazen şer diye gördüklerimiz en hayırlı yollara gidişimiz için bir işarettir Genişletmek için tıkla... Ne güzel anlattın ablacım umarım öyle olur nasıl gisiyor iyisindir umarım iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nevreste .!.: Evet canım bir kapı kapanır daha güzel bir kapı açılır inşaallahBazen şer diye gördüklerimiz en hayırlı yollara gidişimiz için bir işarettir Genişletmek için tıkla... Ne güzel anlattın ablacım umarım öyle olur nasıl gisiyor iyisindir umarım iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.765 13.418 823 28 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #757 Dilaraginosss .!.: Teşekkür ederim nasılsın nasıl gidiyor iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... İyiyim canım.Her zamanki gibi yarışmalarla haşır neşirim.
Dilaraginosss .!.: Teşekkür ederim nasılsın nasıl gidiyor iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... İyiyim canım.Her zamanki gibi yarışmalarla haşır neşirim.
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.502 614.796 1.098 Malatya 28 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #758 Dilaraginosss .!.: Ne güzel anlattın ablacım umarım öyle olur nasıl gisiyor iyisindir umarım iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... İnşaallah İyiyim canım çok şükür Bizimde tayin durumu var henüz belli olmadı onun sıkıntısı var üzerimdeİnsanın önünü görememesi çok zor bir durum
Dilaraginosss .!.: Ne güzel anlattın ablacım umarım öyle olur nasıl gisiyor iyisindir umarım iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... İnşaallah İyiyim canım çok şükür Bizimde tayin durumu var henüz belli olmadı onun sıkıntısı var üzerimdeİnsanın önünü görememesi çok zor bir durum
Dilaraginosss Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Ocak 2014 3.767 3.477 248 28 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #759 adra .!.: İyiyim canım.Her zamanki gibi yarışmalarla haşır neşirim. Genişletmek için tıkla... Ah ne güzel ben ayrı kaldım bayaa iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
adra .!.: İyiyim canım.Her zamanki gibi yarışmalarla haşır neşirim. Genişletmek için tıkla... Ah ne güzel ben ayrı kaldım bayaa iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.502 614.796 1.098 Malatya 28 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #760 adra .!.: İyiyim canım.Her zamanki gibi yarışmalarla haşır neşirim. Genişletmek için tıkla... Allah ilişkinizi bozmasınBiz seni burda görmekten çok memnunuz
adra .!.: İyiyim canım.Her zamanki gibi yarışmalarla haşır neşirim. Genişletmek için tıkla... Allah ilişkinizi bozmasınBiz seni burda görmekten çok memnunuz