adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 15 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.081 pinkstrap .!.: Tamam o zaman artık koyarım Benim kv kızartarak yapıyo, önce haşlıyo sonra kızartıyo Genişletmek için tıkla... Koy tabi hodri meydan. Ben de kızartılmışını seviyorum. pinkstrap .!.: Bebeğim biz Ahıska Türküyüz yemeklerimiz hep oraya göre Genişletmek için tıkla... Aa evet söylemiştin canım unutmuşum.
pinkstrap .!.: Tamam o zaman artık koyarım Benim kv kızartarak yapıyo, önce haşlıyo sonra kızartıyo Genişletmek için tıkla... Koy tabi hodri meydan. Ben de kızartılmışını seviyorum. pinkstrap .!.: Bebeğim biz Ahıska Türküyüz yemeklerimiz hep oraya göre Genişletmek için tıkla... Aa evet söylemiştin canım unutmuşum.
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 15 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.082 Nevreste .!.: Kaç yarışmaya katıldınHani şerbetli tatlı,hani sebze yemeği,poğaça,börek,kek vsBunları burda göstereceksin bizde tescilleyeceğiz Genişletmek için tıkla... 5 tanesine katıldım makarnaya katılmamıştım diloş un tarifi Yaptım koydum 6 sayılsın, senin kurabiyey le yağlama 8 gelin bohçası 9 tane yarışma sayılsın
Nevreste .!.: Kaç yarışmaya katıldınHani şerbetli tatlı,hani sebze yemeği,poğaça,börek,kek vsBunları burda göstereceksin bizde tescilleyeceğiz Genişletmek için tıkla... 5 tanesine katıldım makarnaya katılmamıştım diloş un tarifi Yaptım koydum 6 sayılsın, senin kurabiyey le yağlama 8 gelin bohçası 9 tane yarışma sayılsın
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.559 614.995 1.423 Malatya 15 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.083 pinkstrap .!.: 5 tanesine katıldım makarnaya katılmamıştım diloş un tarifi Yaptım koydum 6 sayılsın, senin kurabiyey le yağlama 8 gelin bohçası 9 tane yarışma sayılsın Genişletmek için tıkla... 9 tarif diyelimDaha çok eklemen lazım
pinkstrap .!.: 5 tanesine katıldım makarnaya katılmamıştım diloş un tarifi Yaptım koydum 6 sayılsın, senin kurabiyey le yağlama 8 gelin bohçası 9 tane yarışma sayılsın Genişletmek için tıkla... 9 tarif diyelimDaha çok eklemen lazım
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 15 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.084 adra .!.: Koy tabi hodri meydan. Ben de kızartılmışını seviyorum. Aa evet söylemiştin canım unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Senin ne sevdiğini söylemene gerek yok ki benim tam tersimi seviyon Nasılsa Ben yemeklerimi koyayım kakao da pastalarını başka birşey bilmiyor herhal
adra .!.: Koy tabi hodri meydan. Ben de kızartılmışını seviyorum. Aa evet söylemiştin canım unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Senin ne sevdiğini söylemene gerek yok ki benim tam tersimi seviyon Nasılsa Ben yemeklerimi koyayım kakao da pastalarını başka birşey bilmiyor herhal
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.559 614.995 1.423 Malatya 15 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.085 pinkstrap .!.: Senin ne sevdiğini söylemene gerek yok ki benim tam tersimi seviyon Nasılsa Ben yemeklerimi koyayım kakao da pastalarını başka birşey bilmiyor herhal Genişletmek için tıkla... Kavgada söylenmez
pinkstrap .!.: Senin ne sevdiğini söylemene gerek yok ki benim tam tersimi seviyon Nasılsa Ben yemeklerimi koyayım kakao da pastalarını başka birşey bilmiyor herhal Genişletmek için tıkla... Kavgada söylenmez
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 15 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.086 Nevreste .!.: 9 tarif diyelimDaha çok eklemen lazım Genişletmek için tıkla... Ama başka Şeyler de eklemiştim unuttum ki fincan kek ekledim keki sil listeden
Nevreste .!.: 9 tarif diyelimDaha çok eklemen lazım Genişletmek için tıkla... Ama başka Şeyler de eklemiştim unuttum ki fincan kek ekledim keki sil listeden
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 15 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.087 Nevreste .!.: Kavgada söylenmez Genişletmek için tıkla... O başlattı
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 15 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.088 pinkstrap .!.: Niye ki ihtiyacım mı var zaten Yarışmalara Katılıyorum Pardon da tariflerimi görenlerden evlenme teklifi alıyorum Genişletmek için tıkla... Ondört yarışmaya katıldım kimseden evlenme teklifi almadım.Bedavaya çalışmışım yani.
pinkstrap .!.: Niye ki ihtiyacım mı var zaten Yarışmalara Katılıyorum Pardon da tariflerimi görenlerden evlenme teklifi alıyorum Genişletmek için tıkla... Ondört yarışmaya katıldım kimseden evlenme teklifi almadım.Bedavaya çalışmışım yani.
Kakao ve Ben Guru Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2014 13.524 15.845 298 15 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.089 pinkstrap .!.: Bu akşam ki menü Çanak köfte Eki Görüntüle 1495356 Genişletmek için tıkla... Tabak harika menü harika sen varyaaa. Sevmezmis Bu ne ellerine sağlık Yavruuuu....
pinkstrap .!.: Bu akşam ki menü Çanak köfte Eki Görüntüle 1495356 Genişletmek için tıkla... Tabak harika menü harika sen varyaaa. Sevmezmis Bu ne ellerine sağlık Yavruuuu....
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 15 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.090 adra .!.: Ondört yarışmaya katıldım kimseden evlenme teklifi almadım.Bedavaya çalışmışım yani. Genişletmek için tıkla... Ya işte sizin beğenmediğiniz tariflerim nasıl rağbet Görüyor işte
adra .!.: Ondört yarışmaya katıldım kimseden evlenme teklifi almadım.Bedavaya çalışmışım yani. Genişletmek için tıkla... Ya işte sizin beğenmediğiniz tariflerim nasıl rağbet Görüyor işte
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 15 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.091 pinkstrap .!.: Senin ne sevdiğini söylemene gerek yok ki benim tam tersimi seviyon Nasılsa Ben yemeklerimi koyayım kakao da pastalarını başka birşey bilmiyor herhal Genişletmek için tıkla... Dimi yani. Wowww çok sert.Kakao`ya cevap hakkı doğdu.
pinkstrap .!.: Senin ne sevdiğini söylemene gerek yok ki benim tam tersimi seviyon Nasılsa Ben yemeklerimi koyayım kakao da pastalarını başka birşey bilmiyor herhal Genişletmek için tıkla... Dimi yani. Wowww çok sert.Kakao`ya cevap hakkı doğdu.
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 15 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.092 Kakao ve Ben .!.: Tabak harika menü harika sen varyaaa. Sevmezmis Bu ne ellerine sağlık Yavruuuu.... Genişletmek için tıkla... İşte bu sevmiyor halim sana göre de tembel halim Teşekkür ederim
Kakao ve Ben .!.: Tabak harika menü harika sen varyaaa. Sevmezmis Bu ne ellerine sağlık Yavruuuu.... Genişletmek için tıkla... İşte bu sevmiyor halim sana göre de tembel halim Teşekkür ederim
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.559 614.995 1.423 Malatya 15 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.093 pinkstrap .!.: Ama başka Şeyler de eklemiştim unuttum ki fincan kek ekledim keki sil listeden Genişletmek için tıkla... Poğaça,börek ve sebze yemekleri
pinkstrap .!.: Ama başka Şeyler de eklemiştim unuttum ki fincan kek ekledim keki sil listeden Genişletmek için tıkla... Poğaça,börek ve sebze yemekleri
Kakao ve Ben Guru Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2014 13.524 15.845 298 15 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.094 pinkstrap .!.: Teşekkür ederim görümcecim Sağol canım benim kakao bana tembel dedi artık her yaptığımı koyarım Genişletmek için tıkla... Koy tabiki harika bir görüntü harika bir ikilii
pinkstrap .!.: Teşekkür ederim görümcecim Sağol canım benim kakao bana tembel dedi artık her yaptığımı koyarım Genişletmek için tıkla... Koy tabiki harika bir görüntü harika bir ikilii
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 15 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.095 Nevreste .!.: Poğaça,börek ve sebze yemekleri Genişletmek için tıkla... Katmeri koymadım mı birde muska Böreği tarifini Alıp Yaptım ya
Nevreste .!.: Poğaça,börek ve sebze yemekleri Genişletmek için tıkla... Katmeri koymadım mı birde muska Böreği tarifini Alıp Yaptım ya
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.559 614.995 1.423 Malatya 15 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.096 adra .!.: Ondört yarışmaya katıldım kimseden evlenme teklifi almadım.Bedavaya çalışmışım yani. Genişletmek için tıkla... Adra bize boşa ekliyoruz14 yarışma bunların dışında topiclere eklediklerinBenim mutfağım var nerdeyse yok yokBoşa yapıyoruz
adra .!.: Ondört yarışmaya katıldım kimseden evlenme teklifi almadım.Bedavaya çalışmışım yani. Genişletmek için tıkla... Adra bize boşa ekliyoruz14 yarışma bunların dışında topiclere eklediklerinBenim mutfağım var nerdeyse yok yokBoşa yapıyoruz
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 15 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.097 pinkstrap .!.: Ya işte sizin beğenmediğiniz tariflerim nasıl rağbet Görüyor işte Genişletmek için tıkla... Beğeniyoruz niye beğenmeyelim. Ekmeği çok seven bir millet olduğumuz için ekmek arası çorbanın ragmet görmesi kaçınılmaz tabi.
pinkstrap .!.: Ya işte sizin beğenmediğiniz tariflerim nasıl rağbet Görüyor işte Genişletmek için tıkla... Beğeniyoruz niye beğenmeyelim. Ekmeği çok seven bir millet olduğumuz için ekmek arası çorbanın ragmet görmesi kaçınılmaz tabi.
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.559 614.995 1.423 Malatya 15 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.098 pinkstrap .!.: Katmeri koymadım mı birde muska Böreği tarifini Alıp Yaptım ya Genişletmek için tıkla... Bilmem yaptım dedin ama ben görmedimGörmeden birşey söyleyemem Bundan sonra ne yaparsan ekle
pinkstrap .!.: Katmeri koymadım mı birde muska Böreği tarifini Alıp Yaptım ya Genişletmek için tıkla... Bilmem yaptım dedin ama ben görmedimGörmeden birşey söyleyemem Bundan sonra ne yaparsan ekle
Kakao ve Ben Guru Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2014 13.524 15.845 298 15 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.099 Beyaz lahanami yavru helal olsun
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 15 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3.100 adra .!.: Beğeniyoruz niye beğenmeyelim. Ekmeği çok seven bir millet olduğumuz için ekmek arası çorbanın ragmet görmesi kaçınılmaz tabi. Genişletmek için tıkla... Son yarışmam da aldım teklifi ya neydi ki o Nevreste .!.: Bilmem yaptım dedin ama ben görmedimGörmeden birşey söyleyemem Bundan sonra ne yaparsan ekle Genişletmek için tıkla... Koymadım mı gerçekten offf
adra .!.: Beğeniyoruz niye beğenmeyelim. Ekmeği çok seven bir millet olduğumuz için ekmek arası çorbanın ragmet görmesi kaçınılmaz tabi. Genişletmek için tıkla... Son yarışmam da aldım teklifi ya neydi ki o Nevreste .!.: Bilmem yaptım dedin ama ben görmedimGörmeden birşey söyleyemem Bundan sonra ne yaparsan ekle Genişletmek için tıkla... Koymadım mı gerçekten offf