- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mukemmelllSelam Hanımlar bugün çok büyük aksilikler yaşadım sabah elektrikler kesildi.Poğaça ve börekler fırında kaldı
Ekmek fırını hayatımı kurtardı
Eki Görüntüle 1476003 Eki Görüntüle 1476007
vay vay
mukemmelll
Teşekkür ederim canımvay vay
SelamSelamm![]()
Sende mi burdaydin
Banane gitGideyim o zaman![]()
Gittin miGideyim o zaman![]()
Ama hiç özlememişsin, hasta hasta geldim sen ne Biçim davranıyorsunGittin mi![]()
Nevoşum prenseslerin doğum günü kutlu olsunSağlıklı, mutlu, hayırlı uzun ömürleri olsun İnşaAllah
![]()
Çok teşekkür ederim Hanımlar
Oyyy minnosummm neyin varrrAma hiç özlememişsin, hasta hasta geldim sen ne Biçim davranıyorsun![]()
Sağlıkla huzurla nice yaşlara inşallah nevosumÇok teşekkür ederim Hanımlar![]()
Teşekkür ederim canımOyyy minnosummm neyin varrr
Sağlıkla huzurla nice yaşlara inşallah nevosum![]()
Ağla işte sende belki iyileşirimOyyy minnosummm neyin varrr
Sağlıkla huzurla nice yaşlara inşallah nevosum![]()
Neyin var söyleAğla işte sende belki iyileşirim![]()
Çok teşekkkür ederim canımNevreste kizlarinin dogumgunu kutlu olsun.sagliklo huzurlu yillari olsun insallah. Ellerine saglik masanda cok guzel olmus.![]()
ya harıka nevom gul pastana bayıldım bebeklıde cok guzell .. sana bayıldım ben sana ne hamaratsın yaa .. burcun nee merak ettım
Tesekkür ederim canımya harıka nevom gul pastana bayıldım bebeklıde cok guzell .. sana bayıldım ben sana ne hamaratsın yaa .. burcun nee merak ettımıkızlerın mı var nevosumm .. kızlarının dogum gunu kutlu olsun saglıklı nıce yaslarını gorunn
![]()