Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Oy verene kadar bittim ben...ellerinize saglik hepsi harika görünüyor ama trilece daha bir güzel göründü gözüme ve oyum trileceye gitti...
Çok teşekkür ederim canım Nerelerdesin sen özledik
ellerin dert görmesin yavruu..

Gunaydın kızlar
Oylamada bol sans herkese
Hafta sonu eklenen pastalar borekler harıkaydı ellerınıze saglık kakao vuslat bogurtlen

Ellerine sağlık canım

Kakaocum ıste pastanın suslenmemıs halı ve bukme borek
Eki Görüntüle 1501721 Eki Görüntüle 1501722
Kızlar gunum vardı kakao foto ıstedı ama mısafırlerın yanında cekemedıgımden sunumsuz:)
Harikasın canımmm pastan çok güzel görünüyorr...( ben pastacıyımm yaaa..)o pastanın tarifini at banaa ellerin dert görmesinn.. çok güzel olmuşlarr..bide o brcama olurmuu öyle tırtıklı borcamım varr..üstündeki çilek sosmuu.ortasında puding gibi bişiy varmıı at bana şunun tarifinii

Teker teker gel pastanın kekı borcamdan cıkmaz cnm ben hıc yapmadım tart kalıbı ıyı oluyor:) tarıf kakaolu muzlu pastanın cıleklı versıyonu:) kekın ustunde dogranmıs cılek ve krema var ustundekı cılek sosu:) ayrıntılı ıstersen yazarım sımdı utu basındayım

Timammteker ,teker geleceğiimm tart kalıbı alırımm bunu anladımm..ama ayrıntılı tarif isterimm..ütünü bitir at bu tarifii yok anam ,,yok ben pastaya dayanamıyorum beni cezbeden hem tad hemde görünüşş..şöyle seni bir öpeyimde es geçme beniii ..

Yazarım canım yalnız ogleden sonra olurmu
Utu bıtecek alısverıse ordan kızı krese almaya derken gelınce yazarım ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…