- 16 Kasım 2008
- 13.869
- 13.418
- 823
Burada da hep 23 Nisan`da kutlanır.Sizin okul tatili heba etmemek için mi öyle yapıyor acaba?Okul içinde yapılacak olan kullamadan bahsediyorum23 Nisan'da hep tatil oluyor
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burada da hep 23 Nisan`da kutlanır.Sizin okul tatili heba etmemek için mi öyle yapıyor acaba?Okul içinde yapılacak olan kullamadan bahsediyorum23 Nisan'da hep tatil oluyor
![]()
Eskidik artık Vuslat.İyilik canımYok bende heyecan kalmadı artık
![]()
Canım Milli Eğitim onayı olmadan yapılamıyor zatenBurada da hep 23 Nisan`da kutlanır.Sizin okul tatili heba etmemek için mi öyle yapıyor acaba?
Sizin ile torpil geçmiş Milli Eğitim.Canım Milli Eğitim onayı olmadan yapılamıyor zatenTüm ilde hep o gün kutlanıyor.
![]()
Sabah, ikindi bir de akşam yemeğinden sonra içiyorum:)) Ne yapayım canım bırakamıyorumNee üç demlik mi?Çok be Vuslat.Tabi yanında sigara iyi gidiyor dimi.
Senin gibi bilinçli bir annenin içmesi şaşılacak birşey.
![]()
AynenEskidik artık Vuslat.![]()
Evde veya çevrende içen olunca bırakmak zor olurSabah, ikindi bir de akşam yemeğinden sonra içiyorum:)) Ne yapayım canım bırakamıyorumAslında hamileyken ve emzirme döneminde içmiyorum sonrasında yine başlıyorum: ( Eşim içtiği için yine istiyor canım:)
Bırakan bırakıyor valla.Kafada bitirmek önemli.Sağlığından olmak için para veriyorsun birde.Sabah, ikindi bir de akşam yemeğinden sonra içiyorum:)) Ne yapayım canım bırakamıyorumAslında hamileyken ve emzirme döneminde içmiyorum sonrasında yine başlıyorum: ( Eşim içtiği için yine istiyor canım:)
İşte ben de kafada bitirmek istemiyorumBırakan bırakıyor valla.Kafada bitirmek önemli.Sağlığından olmak için para veriyorsun birde.Kamu spotu reklamlar bitti.
![]()
Böyle iyiyim diyorsunİşte ben de kafada bitirmek istemiyorum
![]()
Afiyet olsun bende çok içiyorum
He Valla öyle NevoşumBöyle iyiyim diyorsun![]()
İstanbuldada ayni kutlamalar 22 sinde. Çarşamba günü saat11de oglusumun eğlencesi varrCanım Milli Eğitim onayı olmadan yapılamıyor zatenTüm ilde hep o gün kutlanıyor.
![]()
Sağol canımAfiyet olsun bende çok içiyorum![]()
Çok haklısın desem olur muHe Valla öyle Nevoşum
Kimsem yok buralarda tek dostum![]()
Bende her yerde öyle diye biliyorumİstanbuldada ayni kutlamalar 22 sinde. Çarşamba günü saat11de oglusumun eğlencesi varr
İç iç Vuslat.İşte ben de kafada bitirmek istemiyorum
![]()
Canımı çay istettin.
İyi olmaz mı Vuslat'cımSağol canımÇay iyidir:))