Aynen cani. Burayada geldi bende kizi alip sabah yürüyüşe cikiyordum iki gundur bugun cikmadik artik bizde bugun balkondaydik hep daha biraz once girdik benimki temiz havayi buldu mu tamam oyle tabi canim bende hep oyle diyorum
benim hep boyle nevosum yaa bi kurtulamiyorum hanne huysuz bi değişiklik yok yarin dr gitcez bakalim bi gelisme var mi nasil yani cocuklar olmadan ilk defa mi tatile ciktiniz sansina sicakti cuma haric
evet buralar cok iyi tam yasancak yer her terin bi guzelligi var sizin iralarda yemek icin guzel benim esim yemesine cok duskundur yemegi guzel olan heryeri begenir
ne guzel yapmussiniz azcik ruhun dinlenmistir kemiklerin isinmistir
evet buralar cok iyi tam yasancak yer her terin bi guzelligi var sizin iralarda yemek icin guzel benim esim yemesine cok duskundur yemegi guzel olan heryeri begenir
ne guzel yapmussiniz azcik ruhun dinlenmistir kemiklerin isinmistir
Evet bizim bu tarafların yemek kültürü çok güzelGerçi ben kaldığımız otelin yemeklerinide çok beğendim
Evet canım kemiklerim değil ama ruhum dinlendi,enerji doldu
Günaydınlar..hani gece sohbetlerine nolmuşş. kimsecikler. yokk burdaa nirdesinizz pinkoya ne oldu..kocasının izni bitmedimi daha hele matmazelim nirdee.. hanım keleşim nerde,,karlar kraliçesi vardı,ben lacivertt hu hu nerdesiniz baa..
Evet bizim bu tarafların yemek kültürü çok güzelGerçi ben kaldığımız otelin yemeklerinide çok beğendim
Evet canım kemiklerim değil ama ruhum dinlendi,enerji doldu
Günaydınlar..hani gece sohbetlerine nolmuşş. kimsecikler. yokk burdaa nirdesinizz pinkoya ne oldu..kocasının izni bitmedimi daha hele matmazelim nirdee.. hanım keleşim nerde,,karlar kraliçesi vardı,ben lacivertt hu hu nerdesiniz baa..
Nevrestem Günaydın canımcım hani senin şu krema dolgulu kekin tarifi vardı ben onu bulamadım ne olur versene onun tarifini almıştım ama akşam evdede aradım bu topikdede bulamadım.