Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.558 614.993 1.423 Malatya 3 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #841 _VUSLAT_ .!.: Ben zaten kıskanılacak üye sıfatında değilim rahat ol Pinko açıklama yaptı yokmuş kanka Genişletmek için tıkla... Hepiniz benim kankamsınız Ama biri var o çok özel
_VUSLAT_ .!.: Ben zaten kıskanılacak üye sıfatında değilim rahat ol Pinko açıklama yaptı yokmuş kanka Genişletmek için tıkla... Hepiniz benim kankamsınız Ama biri var o çok özel
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 3 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #842 Nevreste .!.: Pinkoyu karşına almak istemezsin Genişletmek için tıkla... Pinkonun eşi de çekiyordur o zaman ondan kıskançlık konusunda
Nevreste .!.: Pinkoyu karşına almak istemezsin Genişletmek için tıkla... Pinkonun eşi de çekiyordur o zaman ondan kıskançlık konusunda
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 3 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #843 adra .!.: Ahh şu sayfaların dili olsa da konuşsa. Genişletmek için tıkla... Akrep kadınını kıskandırmamak Lazım
adra .!.: Ahh şu sayfaların dili olsa da konuşsa. Genişletmek için tıkla... Akrep kadınını kıskandırmamak Lazım
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.558 614.993 1.423 Malatya 3 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #844 _VUSLAT_ .!.: Pinkonun eşi de çekiyordur o zaman ondan kıskançlık konusunda Genişletmek için tıkla... Beni kıskanıyor eşine neler yapıyor düşünemiyorum bile
_VUSLAT_ .!.: Pinkonun eşi de çekiyordur o zaman ondan kıskançlık konusunda Genişletmek için tıkla... Beni kıskanıyor eşine neler yapıyor düşünemiyorum bile
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 3 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #845 pinkstrap .!.: Akrep kadınını kıskandırmamak Lazım Genişletmek için tıkla... Akrep gibi sokar sonra.
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 3 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #846 _VUSLAT_ .!.: Pinkonun eşi de çekiyordur o zaman ondan kıskançlık konusunda Genişletmek için tıkla... Eve geliyo telefonunu alıyorum bakıyorum biriyle 1 dk konuşmuş ne konuştun diyorum çok kısa birşeyse, hani 1 dk sürmedi diyorum kalıyo bu en basiti
_VUSLAT_ .!.: Pinkonun eşi de çekiyordur o zaman ondan kıskançlık konusunda Genişletmek için tıkla... Eve geliyo telefonunu alıyorum bakıyorum biriyle 1 dk konuşmuş ne konuştun diyorum çok kısa birşeyse, hani 1 dk sürmedi diyorum kalıyo bu en basiti
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 3 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #847 Nevreste .!.: Beni kıskanıyor eşine neler yapıyor düşünemiyorum bile Genişletmek için tıkla... Hiç birşey bulamazsa eşini telefondan kıskanıyordur kesin.
Nevreste .!.: Beni kıskanıyor eşine neler yapıyor düşünemiyorum bile Genişletmek için tıkla... Hiç birşey bulamazsa eşini telefondan kıskanıyordur kesin.
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 3 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #848 Nevreste .!.: Hepiniz benim kankamsınız Ama biri var o çok özel Genişletmek için tıkla... Bırak şimdi, yokmuş kanka Hem seni tanıyorum gözümüze soka soka kamkamı daha çok seviyorum demezsin sen Nevreste .!.: Beni kıskanıyor eşine neler yapıyor düşünemiyorum bile Genişletmek için tıkla... Ayy yazık adama
Nevreste .!.: Hepiniz benim kankamsınız Ama biri var o çok özel Genişletmek için tıkla... Bırak şimdi, yokmuş kanka Hem seni tanıyorum gözümüze soka soka kamkamı daha çok seviyorum demezsin sen Nevreste .!.: Beni kıskanıyor eşine neler yapıyor düşünemiyorum bile Genişletmek için tıkla... Ayy yazık adama
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.558 614.993 1.423 Malatya 3 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #849 adra .!.: Hiç birşey bulamazsa eşini telefondan kıskanıyordur kesin. Genişletmek için tıkla... Kendinden bile kıskanıyor olabilir
adra .!.: Hiç birşey bulamazsa eşini telefondan kıskanıyordur kesin. Genişletmek için tıkla... Kendinden bile kıskanıyor olabilir
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 3 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #850 adra .!.: Hiç birşey bulamazsa eşini telefondan kıskanıyordur kesin. Genişletmek için tıkla... Aynen şuan telefon da Konuşuyor az kaldı çığlığı atcam birazdan
adra .!.: Hiç birşey bulamazsa eşini telefondan kıskanıyordur kesin. Genişletmek için tıkla... Aynen şuan telefon da Konuşuyor az kaldı çığlığı atcam birazdan
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.558 614.993 1.423 Malatya 3 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #851 _VUSLAT_ .!.: Bırak şimdi, yokmuş kanka Hem seni tanıyorum gözümüze soka soka kamkamı daha çok seviyorum demezsin sen Ayy yazık adama Genişletmek için tıkla... Tanımışsın beni aferin diyeyim Yazık ki ne yazık
_VUSLAT_ .!.: Bırak şimdi, yokmuş kanka Hem seni tanıyorum gözümüze soka soka kamkamı daha çok seviyorum demezsin sen Ayy yazık adama Genişletmek için tıkla... Tanımışsın beni aferin diyeyim Yazık ki ne yazık
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.558 614.993 1.423 Malatya 3 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #852 pinkstrap .!.: Aynen şuan telefon da Konuşuyor az kaldı çığlığı atcam birazdan Genişletmek için tıkla... Bu saatte ne konuşuyor bu kadar deyip seni çıldurtsak mı
pinkstrap .!.: Aynen şuan telefon da Konuşuyor az kaldı çığlığı atcam birazdan Genişletmek için tıkla... Bu saatte ne konuşuyor bu kadar deyip seni çıldurtsak mı
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 3 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #853 Nevreste .!.: Kendinden bile kıskanıyor olabilir Genişletmek için tıkla... O kadar psikopat mıyım Kesinlikle öyleyim
Nevreste .!.: Kendinden bile kıskanıyor olabilir Genişletmek için tıkla... O kadar psikopat mıyım Kesinlikle öyleyim
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 3 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #854 pinkstrap .!.: Eve geliyo telefonunu alıyorum bakıyorum biriyle 1 dk konuşmuş ne konuştun diyorum çok kısa birşeyse, hani 1 dk sürmedi diyorum kalıyo bu en basiti Genişletmek için tıkla... İlk zamanlar ben de senin gibiydim:) Aranan, arayan, gelen mesaj, gönderilen mesaj hepsine bakıyordum Gerçi halâ arada kontrol ediyorum
pinkstrap .!.: Eve geliyo telefonunu alıyorum bakıyorum biriyle 1 dk konuşmuş ne konuştun diyorum çok kısa birşeyse, hani 1 dk sürmedi diyorum kalıyo bu en basiti Genişletmek için tıkla... İlk zamanlar ben de senin gibiydim:) Aranan, arayan, gelen mesaj, gönderilen mesaj hepsine bakıyordum Gerçi halâ arada kontrol ediyorum
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 3 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #855 pinkstrap .!.: Eve geliyo telefonunu alıyorum bakıyorum biriyle 1 dk konuşmuş ne konuştun diyorum çok kısa birşeyse, hani 1 dk sürmedi diyorum kalıyo bu en basiti Genişletmek için tıkla... O ne yahu.Bari çaktırmadan kıskan.Al numarayı bak kime kayıtlı.Sorguya niye çekiyorsun.Zorla aklına sokma adamın.
pinkstrap .!.: Eve geliyo telefonunu alıyorum bakıyorum biriyle 1 dk konuşmuş ne konuştun diyorum çok kısa birşeyse, hani 1 dk sürmedi diyorum kalıyo bu en basiti Genişletmek için tıkla... O ne yahu.Bari çaktırmadan kıskan.Al numarayı bak kime kayıtlı.Sorguya niye çekiyorsun.Zorla aklına sokma adamın.
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 3 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #856 Nevreste .!.: Bu saatte ne konuşuyor bu kadar deyip seni çıldurtsak mı Genişletmek için tıkla... Iş Konuşuyor Yanımda Arkadaşının sesi geliyo
Nevreste .!.: Bu saatte ne konuşuyor bu kadar deyip seni çıldurtsak mı Genişletmek için tıkla... Iş Konuşuyor Yanımda Arkadaşının sesi geliyo
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.558 614.993 1.423 Malatya 3 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #857 pinkstrap .!.: O kadar psikopat mıyım Kesinlikle öyleyim Genişletmek için tıkla... Kendin itiraf ettin
pinkstrap .!.: O kadar psikopat mıyım Kesinlikle öyleyim Genişletmek için tıkla... Kendin itiraf ettin
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 3 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #858 Nevreste .!.: Kendinden bile kıskanıyor olabilir Genişletmek için tıkla... Bence de. pinkstrap .!.: Aynen şuan telefon da Konuşuyor az kaldı çığlığı atcam birazdan Genişletmek için tıkla... Bak nasıl bildim.
Nevreste .!.: Kendinden bile kıskanıyor olabilir Genişletmek için tıkla... Bence de. pinkstrap .!.: Aynen şuan telefon da Konuşuyor az kaldı çığlığı atcam birazdan Genişletmek için tıkla... Bak nasıl bildim.
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.558 614.993 1.423 Malatya 3 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #859 pinkstrap .!.: Iş Konuşuyor Yanımda Arkadaşının sesi geliyo Genişletmek için tıkla... Tabi canım ne olacak hemde senin yanında
pinkstrap .!.: Iş Konuşuyor Yanımda Arkadaşının sesi geliyo Genişletmek için tıkla... Tabi canım ne olacak hemde senin yanında
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 3 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #860 adra .!.: O ne yahu.Bari çaktırmadan kıskan.Al numarayı bak kime kayıtlı.Sorguya niye çekiyorsun.Zorla aklına sokma adamın. Genişletmek için tıkla... O kadar sabredemiyorum hemen cevaba ulaşmak istiyorum :)) gece uyuyunca da dökümana bakıyorum
adra .!.: O ne yahu.Bari çaktırmadan kıskan.Al numarayı bak kime kayıtlı.Sorguya niye çekiyorsun.Zorla aklına sokma adamın. Genişletmek için tıkla... O kadar sabredemiyorum hemen cevaba ulaşmak istiyorum :)) gece uyuyunca da dökümana bakıyorum