Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıta yüksek Nevoş.Tabi canım ben öyle kuğu falan nasıl yapayımPuding çikolatalı,muzlu
![]()
Olmazzzz,dur ben bulcam sana zor,emekli beni 1. Yapacak biseyEv yapımı puding yapsam olmaz mı![]()
Pinkoda ya ekmeği oyar içine çorba koyar,ya bildiğin profiterol yapar üstüne kuş kondururO da sütlü tatlı.Pinko gibi kuş mu konduralım yani altı üstü tatlı işte.
![]()
HoşgeldinizSizde katılmayı düşünüyor musunuz?
![]()
Bu sefer de kuğuma mı takacaksınızO da sütlü tatlı.Pinko gibi kuş mu konduralım yani altı üstü tatlı işte.
![]()
Hoşgeldin canımIyı geceler bayanlar bu ne hız sutluler acılmıs bılehayırlı olsun
![]()
Ne bu tariflerimin sizden çektiğiOlmazzzz,dur ben bulcam sana zor,emekli beni 1. Yapacak bisey
Pinkoda ya ekmeği oyar içine çorba koyar,ya bildiğin profiterol yapar üstüne kuş kondurur![]()
Gel öpim seni kuğum benimmmNe bu tariflerimin sizden çektiği![]()
Tamam işte puding yaparım ev yapımı mis gibiOlmazzzz,dur ben bulcam sana zor,emekli beni 1. Yapacak bisey
Pinkoda ya ekmeği oyar içine çorba koyar,ya bildiğin profiterol yapar üstüne kuş kondurur![]()
Teşekkür ederizHoşbulduk.Malesef ben yemek konusunda henüz çok iyi değilim
O yüzden izleyici ve oylayıcıyım![]()
Bayılıyorum kuğulara aslında tam bizlik harbimGel öpim seni kuğum benimmm![]()
Pudingi sen kocana yapTamam işte puding yaparım ev yapımı mis gibi
Pinko'ya karışmayınKuş değil o
kuğu
![]()
Tamam işte puding yaparım ev yapımı mis gibi
Pinko'ya karışmayınKuş değil o
kuğu
![]()
Olmazzzz,dur ben bulcam sana zor,emekli beni 1. Yapacak bisey
Reklamın iyisi kötüsü olmazmış daha ne istiyorsun.Bu sefer de kuğuma mı takacaksınız![]()
Tamam ben yaparım kocam yer sen tarifi alırsınPudingi sen kocana yapkuğu da kuş degil mi
![]()
Evet hızlı gırıs olmusHoşgeldin canım
İlk tarifimiz geldiikinci tarif yolda
![]()