Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Enemmm... maaşlar yattı yaa. bide zam yapmışlar pek bi mutluyum .. Güneşte açmış dışarıda oh oh yazmı geliyo nee..

Hee iyimiş :)) Kendi yeriniz de çalışıyorsun sanıyordum :)
yok yavrum ben bir gümrük firmasındayımm..elin yanii.. ama eşimin kendi işi oda yeni başladılar bacanağıyla tavuk ,,et döneri,,sosisli,gibi satan cafelerde ama onlarda yenii.. ben de oraya evde haftanın 3 günü 2 tepsi izmirin meşhur böreği olan boyözünü yapıyorumm sabahları satılsın diyee.. bahsetmiştim burda belki o aklında kalmıştırr..

Olabilir canım, oo iyiymiş katkın var yani, Allah bol kazanç nasip etsin

İyilik Vuslatım senden ne haber, dolanıyorum KK da, sen neler yapıyorsun?
İyilik canım Pek sakin değil mi KK:)
Ben de yağmur seyri eşliğinde tüttürüyorum:) Dün gece bir şimşek çaktı korkudan bütün elektrikli eşyaların fişini çekip yorganın altına girdim

İyilik canım Pek sakin değil mi KK:)
Ben de yağmur seyri eşliğinde tüttürüyorum:) Dün gece bir şimşek çaktı korkudan bütün elektrikli eşyaların fişini çekip yorganın altına girdim
Hadi ya korkuyor musun :)) Benim de annem çok korkardı, biz geçen balkondaydık eşimle bi anda şimşek çaktı ama öyle böyle değil O zaman korkmuştum bi tek

Hadi ya korkuyor musun :)) Benim de annem çok korkardı, biz geçen balkondaydık eşimle bi anda şimşek çaktı ama öyle böyle değil O zaman korkmuştum bi tek
Hem de nasıl canım Çocukluğumdn beri aşırı derece de korkuyorum gökgürültüsü şimşekten Çocuklar bile korkmaz sadece ben korkuyorum evde:) Tabi onlara belli etmiyorum korktuğumu

Hem de nasıl canım Çocukluğumdn beri aşırı derece de korkuyorum gökgürültüsü şimşekten Çocuklar bile korkmaz sadece ben korkuyorum evde:) Tabi onlara belli etmiyorum korktuğumu
Belli etsen onlar da korkar :) Sen onların gözünde koruyucusun, güçlüsün, seni korkutan şey onlarda da aynı etkiyi bırakır
Yeğenim de yaşıyoruz onu, çocuk karınca da bile korkuyor, bu abartı değil gerçek :) Yazın heryer sinek demi, çocuk sineği görünce canavar görmüş gibi çığlık atıyor, sebebi annesinin hayvanlardan korkup, çocuğun yanında aşırı tepki vermesi

Aynen canım, o yüzden belli etmiyorum, küçükken biraz korkarlardı yok birşey bulutlar birbirine çarptığı için ses çıkıyor diyordum ama kendim 3 buçuk atıyordum içimde Küçükken yuva da bile böyle havalarda kafamı yorganın altına gömer bitsin diye dua ederdim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…