- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
O yapmadan da güveniyor kendineNe bileyim bir kendine güven sezinledimyaptım der gibi geldi bana
![]()
Baksana uyanıklık peşinde zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yapmadan da güveniyor kendineNe bileyim bir kendine güven sezinledimyaptım der gibi geldi bana
![]()
EvetBekliyor musun hakikaten yapmasını?![]()
Banada yazikNevoşun işi başından aşkınsen yap hemşom yazık kadına
![]()
Zaten bu gün bi sürü pasta yaptı, çekseymiş fotoğraflarınıEvet
Banada yaziken çok bana yazık asıl
yok hemsom yapmam,söz verdi bana
![]()
Bundan sonra ki kategori yumurta yemekleri olsunO yapmadan da güveniyor kendine
Baksana uyanıklık peşinde zaten![]()
Heh yani herşeyi ben mi söyleyeyimZaten bu gün bi sürü pasta yaptı, çekseymiş fotoğraflarını![]()
Boşa bekleme kırmadan diyeyim dedim sen bilirsinEvet
Banada yaziken çok bana yazık asıl
yok hemsom yapmam,söz verdi bana
![]()
Azıcık rüşvetle hallederizBundan sonra ki kategori yumurta yemekleri olsun![]()
Sende haklısınHeh yani herşeyi ben mi söyleyeyim![]()
Madem nevosu bu kadar düşünüyorsun efsercim sen yap onun yerine,benm için sorun yokBoşa bekleme kırmadan diyeyim dedim sen bilirsinama biraz zor
![]()
Arasında sütlü tatlı yoktuZaten bu gün bi sürü pasta yaptı, çekseymiş fotoğraflarını![]()
Olsun elbet lazım olacakArasında sütlü tatlı yoktu![]()
Barbili pasta da sütlü tatli benceArasında sütlü tatlı yoktu![]()
Beni buraya bekçi dikti ben yokum sen dur didiMadem nevosu bu kadar düşünüyorsun efsercim sen yap onun yerine,benm için sorun yok![]()
Bence sen hem bekçilik yapar hemde sütlü tatli yapabilirsin. Sende o cevher var efserBeni buraya bekçi dikti ben yokum sen dur didiburdan ayrılamam
![]()
Duyanda sütlaça barbi yapmış sanırBarbili pasta da sütlü tatli bence![]()
E pastanin içinde süt yok mu? Var. Peki pasta tatlı mı? Tatli.=sütlü tatliDuyanda sütlaça barbi yapmış sanıradı yanında pasta işte
![]()
Yok ayrılamamBence sen hem bekçilik yapar hemde sütlü tatli yapabilirsin. Sende o cevher var efser![]()
Sadece pandispanya fazla gibi geldi banaE pastanin içinde süt yok mu? Var. Peki pasta tatlı mı? Tatli.=sütlü tatli![]()
Ah kiyamam sanaaa görev aşkına da ayri hayran kaldimYok ayrılamamben görevime sadakatle bağlıyım
diyetteyim ağzımın suyu aksada burdayım
![]()
E pastanin içinde süt yok mu? Var. Peki pasta tatlı mı? Tatli.=sütlü tatli![]()
Sen uyma efserim buna, pasta nın kategorisini bilmiyor dahaSadece pandispanya fazla gibi geldi bana![]()
Ne sandınAh kiyamam sanaaa görev aşkına da ayri hayran kaldim![]()