- 8 Aralık 2011
- 45.972
- 168.306
- 798
Bunda temel bilgide yokSen uyma efserim buna, pasta nın kategorisini bilmiyor daha![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunda temel bilgide yokSen uyma efserim buna, pasta nın kategorisini bilmiyor daha![]()
Soğan soyduralımBunda temel bilgide yoknerden başlasak patates mi soydursak acaba
![]()
Ben patates soymamBunda temel bilgide yoknerden başlasak patates mi soydursak acaba
![]()
soğan hiç soymamSoğan soyduralım![]()
Gitme beee nereyeeeBenim uykum geldi gidip uyuyayım bari, iyi geceler![]()
hoş geldinBen geldim![]()
Ben geldim sen gidiyorsunBenim uykum geldi gidip uyuyayım bari, iyi geceler![]()
Uykum geldi ama benim ki bağıra bağıra telefonda konuşuyor, bende ona böyle yapcamBen patates soymam
soğan hiç soymam
Gitme beee nereyeee
hoş geldin![]()
Hoşbuldum canım, nehaberBen patates soymam
soğan hiç soymam
Gitme beee nereyeee
hoş geldin![]()
Niye geç geldin ki canımBen geldim sen gidiyorsunHadi iyi geceler bari:))
![]()
Canım sürekli gelip bakıyordum kimse olmayınca öyle dolanıyorum, sonra eski geyik topiğine dalmışım geçmiş sohbetleri okuyordum:)Niye geç geldin ki canım![]()
gitmeeeUykum geldi ama benim ki bağıra bağıra telefonda konuşuyor, bende ona böyle yapcam![]()
IyiDirrr,senden naberrHoşbuldum canım, nehaber![]()
Hemşoma insaflı olalım önce patates,sonra soğana gecerizSoğan soyduralım![]()
Hoşgeldin tatlımBen geldim![]()
Bende bakıp bakıp gidiyordum da pek kendimde değilimCanım sürekli gelip bakıyordum kimse olmayınca öyle dolanıyorum, sonra eski geyik topiğine dalmışım geçmiş sohbetleri okuyordum:)
Ben kalırım uykum kaçar, 5 dk sonra kocan çağırır okan benim uykuya olurgitmeee
IyiDirrr,senden naberr![]()
İyidir canım:) Üyelik iptali vermişsin bir ara tekrar hoşgeldin foruma canımgitmeee
IyiDirrr,senden naberr![]()
Olsak mı ki.. Iş seçiyo boşver bu kadar nazlanmasına izin vermeyelimHemşoma insaflı olalım önce patates,sonra soğana geceriz
Hoşgeldin tatlım![]()
Hoşbuldum canım, nehaberHemşoma insaflı olalım önce patates,sonra soğana geceriz
Hoşgeldin tatlım![]()
Tam msjini okuduğum yerde "kalk kiz,akşam yatmiyosun,sabah kalkmiyosun " dediBende bakıp bakıp gidiyordum da pek kendimde değilim
Ben kalırım uykum kaçar, 5 dk sonra kocan çağırır okan benim uykuya olur![]()
He ya arada eser bana öyleİyidir canım:) Üyelik iptali vermişsin bir ara tekrar hoşgeldin foruma canım![]()
Hadi beraber gidelim o zamanTam msjini okuduğum yerde "kalk kiz,akşam yatmiyosun,sabah kalkmiyosun " dedi
He ya arada eser bana öyleteşekkür ederim
![]()
Bana da bir kere esmişti de fazla dayanamadım KK olmadanTam msjini okuduğum yerde "kalk kiz,akşam yatmiyosun,sabah kalkmiyosun " dedi
He ya arada eser bana öyleteşekkür ederim
![]()
Hadi gidelimHadi beraber gidelim o zaman
Görüşürüz millet![]()
Aynisidan isteBana da bir kere esmişti de fazla dayanamadım KK olmadan![]()