Mecburen bırakacağım aradaDaha da bir yere bırakmaz seni:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mecburen bırakacağım aradaDaha da bir yere bırakmaz seni:))
Sahiden bulgur yemekleride çok güzel olurduDimi kim oy verdiyse onlar katılsın.Bulgur yemekleri de farklı olurdu.Bu kategori bitiminde kamp kur oraya bulgur olsun yeni kategori.Çalısmadan olmuyor bu işler.
![]()
Alışır canım.İlki sorunsuz geçtiyse korkma artık.Mecburen bırakacağım aradaOna kalsa bırakmaz
![]()
YaniDimi kim oy verdiyse onlar katılsın.Bulgur yemekleri de farklı olurdu.Bu kategori bitiminde kamp kur oraya bulgur olsun yeni kategori.Çalısmadan olmuyor bu işler.
![]()
Oy verenlerin hepsinin peşine düş NevoşBizim tarifler arasında dünya mutfağına ait bir sürü tarif var.Mutlaka damak tadımıza uygun tarifler olacaktır.
![]()
Bende oy verdim gidip değiştirsem miYani
Bu konuda Pinkodan yardım almak lazım:))
Oy verenlerin hepsinin peşine düş Nevoş![]()
Ben çok çeşit bilmiyorum ama vardır çok güzel tarifler.Tam senlik Nevoş.Sahiden bulgur yemekleride çok güzel olurdu![]()
Alışacak diyorsun:))Mecburen bırakacağım aradaOna kalsa bırakmaz
![]()
Evet bulgur kategorisi tam benlik en az 20 çeşit yaparımBen çok çeşit bilmiyorum ama vardır çok güzel tarifler.Tam senlik Nevoş.Siz çok kullanıyorsunuz bulguru.
HahaBende oy verdim gidip değiştirsem mi![]()
Alışacak mecburenAlışacak diyorsun:))
Ben sürü psikolojisine katıldımHahaO zaman sen de katılacaksın Nevoş
![]()
Pinko tiyo verir sana.Yani
Bu konuda Pinkodan yardım almak lazım:))
Oy verenlerin hepsinin peşine düş Nevoş![]()
Evin bütün odalarını dolaşmıştır.Orası öyle canım
Bu kadar kısa sürede ilk defa evi çok özlemiş normalde annemlerden gelmek istemezdi![]()
Sürü psikolojisi haBen sürü psikolojisine katıldımYoksa istediğim kategori başkaydı
![]()
Vayy baya çokmuş çeşit.O zaman mutlaka katılırsın olursa.Evet bulgur kategorisi tam benlik en az 20 çeşit yaparımBiz çok seviyoruz,alışkanlıklarımıza ve kültürümüze çok uygun
![]()
Bence de.HahaO zaman sen de katılacaksın Nevoş
![]()
Ben ilkelerimden taviz vermedim.Ben sürü psikolojisine katıldımYoksa istediğim kategori başkaydı
![]()
Benim yerime Pinko yaparPinko tiyo verir sana.Bol bol reklam yap.
Evin bütün odalarını dolaşmıştır.![]()
Tavuğun ayağının eti yokki hiç bizlik değil.Dünya mutfağından Kore'ye özgü tavuk ayağına ne dersiniz![]()
Evet ya neresi lezzetli ki yiyorlarTavuğun ayağının eti yokki hiç bizlik değil.Biraz etli butlu olsaydı olurdu bak.
![]()
Dolaşmaz olur muPinko tiyo verir sana.Bol bol reklam yap.
Evin bütün odalarını dolaşmıştır.![]()
Benim suçum yokSürü psikolojisi ha![]()