- 26 Mayıs 2014
- 13.524
- 15.845
- 298
Küçülse cebine koysan özledikçe cebinden çıkartıp çıkartıp,öpsenAma bana da onsuz olmuyorBdv de diyorlar ya fanusa koy diye mümkün olsa Yaparım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küçülse cebine koysan özledikçe cebinden çıkartıp çıkartıp,öpsenAma bana da onsuz olmuyorBdv de diyorlar ya fanusa koy diye mümkün olsa Yaparım

Günaydın..Gunaydın

Bunu mu arıyorsun canım Puding Dolgulu KekNevrestem Günaydın canımcım hani senin şu krema dolgulu kekin tarifi vardı ben onu bulamadım ne olur versene onun tarifini almıştım ama akşam evdede aradım bu topikdede bulamadım.

Günaydın canım nasılsınGunaydın

Sütlü Nuriye önde kapatıyor.
Sütlü Nuriye önde kapatıyor.

Evetttt buuBunu mu arıyorsun canım Puding Dolgulu Kek
Pasta canavarı yine pastamı yapacaksın

canımsın
canımsın pazar akşamı misafirim gelecek bunu yapacağım canımm benim herifimin canı çekmiş ne yapsam diyodum acaba misafirlere oda şöyle tarif ediyor bana hani,hem kek,ortalarında pudingler vardı çikolatalı filandı ondan yapsana dedi kırmayayım adamımı.. ondan canım..
 pazar akşamı misafirim gelecek bunu yapacağım canımm benim herifimin canı çekmiş ne yapsam diyodum acaba misafirlere oda şöyle tarif ediyor bana hani,hem kek,ortalarında pudingler vardı çikolatalı filandı ondan yapsana dedi kırmayayım adamımı.. ondan canım..Evetttt buucanımsın
pazar akşamı misafirim gelecek bunu yapacağım canımm benim herifimin canı çekmiş ne yapsam diyodum acaba misafirlere oda şöyle tarif ediyor bana hani,hem kek,ortalarında pudingler vardı çikolatalı filandı ondan yapsana dedi kırmayayım adamımı.. ondan canım..

Tabi herifin istemiş yapmasan olmaz
Tabi herifin istemiş yapmasan olmaz
Oy oy oy oy şu saatte yerdim şunları vallahh..

oğlumun deyişiyle ağzım ne kadar istedi ondan...
oğlumun deyişiyle ağzım ne kadar istedi ondan...NevoşumPinkom

MantıklıKüçülse cebine koysan özledikçe cebinden çıkartıp çıkartıp,öpsen

Nasılsın Pinkom işlerin bittimiNevoşum
Mantıklı

Benim favorimdir oraya gittik mi kaleye cikariz ciktin mi kaleye butun alanya ayaklarinin altinda olurDiğer ilçelerini bilmiyorum ama Alanya sahiden çok güzel
Yok canım biz otel dışına pek çıkmadıkBenim favorimdir oraya gittik mi kaleye cikariz ciktin mi kaleye butun alanya ayaklarinin altinda olur

pinkonun erkek versiyonu var bende bide aksamlari canavara donen bi kizcem var benimmmCanımcım sen akşamları fazla olmuyorsunkii .ondan şettiydimm..bu hatunlar gece 1 lere 2 lerekadar konuşuyorlar

Yok canım biz otel dışına pek çıkmadık
 baska sefere gezersiniz o zaman
 baska sefere gezersiniz o zaman
İnşaallah canımbaska sefere gezersiniz o zaman

Çocuklarla yine gideriz inşaallah
Çocuklarla yine gideriz inşaallah
Iyılık cnm cocuklarla ugrasmaca ıyılesemedıker hala..Günaydın canım nasılsın
Çok çekişmeli bir oylama olduSütlü Nuriye önde kapatıyor.

Geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorumIyılık cnm cocuklarla ugrasmaca ıyılesemedıker hala..
Benım ıcın superdı yarısma nurıyeye de tebrıkler sımdıden:)
 Oyy kıyamam bayağı uzun sürmüş,bu havalar böyle
Oyy kıyamam bayağı uzun sürmüş,bu havalar böyle

EnHarbiKiz
  tebrik ediyorum

EnHarbiKiz
  tebrik ediyorum

Sütlü Nuriye
Sütlü Nuriye 

Kv geldi canım bu gün onla oturuyoruzNasılsın Pinkom işlerin bittimi