Öyle miYok ben memnunumRabbim herkese nasip etsin.Ama bu devirde doğru insanı bulmak zorYakışıklı olması önemli değil.Gözlerinin dört aç doğru adamı bul
Valla Hazalcığım Nevoşu bilmem ama ben geri dönmeyi çok istiyorum,bir kere daha çok gençsin en önce onun için isterdim.Ben de yaşlılık fobisi var,sanırım 60 yaşına gelince Ajda Pekkan gibi olucam,yaşlanmayı bir türlü hazmedemiyorum.
En güzel yaşların canım,evlimisin bekar mısın bilmiyorum ama ye,iç,gez,eğlen
Teşekkür ederim canim öyle tabi biz işin samatasindayiz ama bazen bende diyorum ne ara 23 oldum diye kesin bendede başlar o fobi
Gezip dolaniyozda biz gencelerinde bize göre derdi var iste
Valla Hazalcığım Nevoşu bilmem ama ben geri dönmeyi çok istiyorum,bir kere daha çok gençsin en önce onun için isterdim.Ben de yaşlılık fobisi var,sanırım 60 yaşına gelince Ajda Pekkan gibi olucam,yaşlanmayı bir türlü hazmedemiyorum.
Ben de dönmeyi isterdim o yaşlara yaşlılık fobisi bende de var.Bazen kendimi 20 li yaşlarda sanıyorum ,sonra gerçeklere dönüyorum Bir 10 sene sonra da bu anımızı isteyeceğiz,her anımızın değerini bilmek lazım.
Hayırdır canım,depresyonda mısın yoksa.Bu aralar çoğu kişi aynı.İnşallah çabuk atlatırsın sıkıntını veya canını sıkan her neyse.
Demek o bilgisayar ha,iyi dayanmış Belki format gerekiyordur
Öyle miYok ben memnunumRabbim herkese nasip etsin.Ama bu devirde doğru insanı bulmak zorYakışıklı olması önemli değil.Gözlerinin dört aç doğru adamı bul
Yok vallahi benim ilk yıllar sıkıntılıydı.Eşim kıskançtı.Giydiğime ,gezdiğime,yatıp kalkamam bile karışırdı..Ama şimdi istediğim yere gidip, istediğimi yapıyorum.Arabada bende,bir benzin dolduruyor Tabi ailelerimizle ilgili sıkıntıda oluyordu..Ama şimdi buna ne eşim ne ben izin veririm..Rabbim ağız tadımızı bozmasın
Teşekkür ederim canim öyle tabi biz işin samatasindayiz ama bazen bende diyorum ne ara 23 oldum diye kesin bendede başlar o fobi
Gezip dolaniyozda biz gencelerinde bize göre derdi var iste