- 2 Aralık 2015
- 33.387
- 110.510
- 598
Ya geçen kategori ,ya bu kategori oldu bu kural.Her zaman okumazdım kuralları ,bu sefer okuyacağım tuttuNur un nasıl 4 madalyası var o vakitt![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya geçen kategori ,ya bu kategori oldu bu kural.Her zaman okumazdım kuralları ,bu sefer okuyacağım tuttuNur un nasıl 4 madalyası var o vakitt![]()
bence hediyeyi vermezler sadece madalya verilirAcaba oduye hediyeyi mi 2. Ye devrediyor![]()
Madalya da ödül değil mi?Aaa evet
Kizlar bende sey diye okudum o ilk mesaji yarismanin ödülünü galiba digerine veriliyor ben oyle saniyorum yani
Ben 1 senede 1 madalya alamadım bu sene alırsam eğer ; 2 senede 1 madalya buda 6 sene daha yarışmaya katılmak demek![]()
Acaba oduye hediyeyi mi 2. Ye devrediyor![]()
Nur un nasıl 4 madalyası var o vakitt![]()
Aaa evet
Kizlar bende sey diye okudum o ilk mesaji yarismanin ödülünü galiba digerine veriliyor ben oyle saniyorum yani
Tuhafmış gerçekten, o zaman madalya sayısını dolduran yarışmaya katılmasın ilk defa duyuyorum abla valla nuryolunda 4 adet var, bişey anlamadım ben![]()
6 sene miiiBen 1 senede 1 madalya alamadım bu sene alırsam eğer ; 2 senede 1 madalya buda 6 sene daha yarışmaya katılmak demek![]()
Ben denedim de beceremedimolmadı ben profil fotomu madalya olarak degistircem koycam oraya bi madalya fotosu![]()
Her ikisi de sanırım.bence hediyeyi vermezler sadece madalya verilir![]()
Börek açmadan buralardan gitmemmmm* En az üç birinciliği olan yarışmacı oylamada birinci gelirse ödül ikinci olana, ikinci yüksek oy sahibi üye de aynı duruma sahipse üçüncü yüksek oya sahip üyemiz birinci kabul edilir.
Oyle de 4 madalyali 3madalyali olanlar oldugu icin dedim heralde diger odul 2. Ye veriliyor diyeMadalya da ödül değil mi?![]()

O zaman 3madalyasi olanlar bosuna mi katiliyor
aa niye kız profil fotosu degistircen sadeceBen denedim de beceremedim![]()

Bakınız; ben 13aslında soyle bir sey yapsınlar 10 kez katılıp kazanamayan bahtsızlara gonullerinden bir madalya kopsun10 yarısma yapar 10 ay
![]()
boyle sabırlı insanlar odullendirilsin
![]()
aslında soyle bir sey yapsınlar 10 kez katılıp kazanamayan bahtsızlara gonullerinden bir madalya kopsun10 yarısma yapar 10 ay
![]()
boyle sabırlı insanlar odullendirilsin
![]()

Sana git diyen yok ki.Katılamazsın denilmiyor ki ,ödül alamazsın deniliyor.Bak ben de yarışmıyorum ama gidiyor muyum?Börek açmadan buralardan gitmemmmm![]()
Yemeğini yine yap, önemli olan ortam zatenBörek açmadan buralardan gitmemmmm![]()
Ben de burdayımBak ben sana demiştim gel ortak tarif yapalım çaktırmadan![]()
Sana git diyen yok ki.Katılamazsın denilmiyor ki ,ödül alamazsın deniliyor.Bak ben de yarışmıyorum ama gidiyor muyum?![]()