Gülüm admin demek zorunda değilsin, nasıl rahat edersen öyle yazabilirsin, yaşım 44 birkaç ay sonra 45'im kısmetse, abla, teyze, Mune, burada çoğunluğun dediği gibi müdür bile diyebilirsin, nasıl rahatına gelirse, admin deyince ben bile alışık değilim bu ünvana
Gülüm admin demek zorunda değilsin, nasıl rahat edersen öyle yazabilirsin, yaşım 44 birkaç ay sonra 45'im kısmetse, abla, teyze, Mune, burada çoğunluğun dediği gibi müdür bile diyebilirsin, nasıl rahatına gelirse, admin deyince ben bile alışık değilim bu ünvana
Yine geldim, ne zaman istersen katıl muhabbetlerimize, bazen burada bazen profillerden veya geyik topiklerinden gırgır şamata yapıyoruz, tanıştığıma memnun oldum uğurlu sayı
Ne demek ablacim nasil hoslaniyosan elbette bende oyle cagririm seni mune ablamKkdeki ünvanini biliyorum cogu üye gibi hayraninizim o yuzden admin dedim.ama elbetteki ablamsin
Yine geldim, ne zaman istersen katıl muhabbetlerimize, bazen burada bazen profillerden veya geyik topiklerinden gırgır şamata yapıyoruz, tanıştığıma memnun oldum uğurlu sayı
Bal ile zencefili karıştırıp sabahtan bir tatlı kaşığı yiyebilirsin canım çok geçmiş olsun bende yeni atlattım öksürük kötü oluyor bide Oksabron öksürük şurubu kullandım, her kış ihtiyaç oluyor malum
Çok sağolun kızlar zencefil bal çok iyi geldi sayenizde biraz daha rahatladım
Of ne zor şeymiş
Allah kimseyi sağlığından etmesin resmen öksürmekten boğazım tahriş oldu
Çok sağolun kızlar zencefil bal çok iyi geldi sayenizde biraz daha rahatladım
Of ne zor şeymiş
Allah kimseyi sağlığından etmesin resmen öksürmekten boğazım tahriş oldu