Ben de direkten döndüm ,katılacaktım nasip olmadı.3 kere yapacağım tatlı hakkında karar değiştirdim .Sonuç hiçbiri.Hoş gördüm
Nasılsınız bacılar ?
Sütlülere bayabir katılım var maşallah.
Ben de direkten döndüm ,katılacaktım nasip olmadı.3 kere yapacağım tatlı hakkında karar değiştirdim .Sonuç hiçbiri.Katılanlar dediğin gibi çok.Daha şanslı olduğum bir kategoride inşallah
Bugünü sayma 2 gün3 gün kaldı
gelin dogum gunu partisi var bizdeBize de gönder, neli yapıyorsun ?
gelin dogum gunu partisi var bizdecikolatalı muzlu benim favori bir pasta tarifim var yiyen bir daha istiyor onu yapıyoruum esimin dogumgunude kendim yapıyorum pastayıda
tesekkur ederim canımmAyyy ne güzel, nice güzel seneleriniz olsun inşallah. Bende muzlu pastaya bayılırım. Bitmiş halinin fotosunu görmek isteriz
tesekkur ederim canımm
tabikii de koyarımaksam esimle altın gunu yapıcaz sanki eheh pacanga boregi ve kısırda yapıcam ekstra normalde dısarı cıkalım kutlayalım olayımız yoktur hic boyle yapıyoruz bizde
bak onları dusunmuyordum benEn güzelini yapıyorsunuz canım evde sakince kutlamak daha güzel
Allah mutluluğunuzu daim etsin
Mumları unutmayalım, varsa masaya gül yaprakları serpelim
Birlikte daha nice doğum günleri geçirirsiniz inşaallahbak onları dusunmuyordum benromantik degilimdir pek ama yapayım hos olur he
bak onları dusunmuyordum benromantik degilimdir pek ama yapayım hos olur he
cok tesekkur ederimBirlikte daha nice doğum günleri geçirirsiniz inşaallah
Hazırlıkların resimlerini bekliyoruz
haberleri takip edin siz yinede ne olur ne olmazYap yap çok hoşuna gidecektir, evi yakma sakın kız
haberleri takip edin siz yinede ne olur ne olmaz
Tesekkur ederimmEllerine,emeğine sağlık canımMutlu yıllar