bence sebze yemekleri sebze iceren yemekleri kapsıyor borek olmasın dedik cunku o borek kategorisine giriyordu ama digerlerinde ayrım yapılırsa cok zor bisey kalmazÖrnek vereyim bebişim
Mesela güveç yemekleri, orman kebabı bunlar bol sebzeli et yemekleri gel de çık işin içinden
Biber dolması olur aslında
Ayyy kafam karıştı bi el atsın nevoş ablambence sebze yemekleri sebze iceren yemekleri kaspıyor borek olmasın dedik cunku o borek kategorisine giriyordu ama digerlerinde ayrım yapılırsa cok zor bisey kalmaz
kereviz dolması varmıydı yahu o alamaz bilinmiyor cunku cokHaydi herkes dolma yapsın seçelim tariflerimizi
Biber dolması
Domates dolması
Soğan dolması
Patates dolması
Kabak dolması
Patlıcan dolması
Enginar dolması
Kereviz dolması
kereviz dolması varmıydı yahu o alamaz bilinmiyor cunku cokbiber ve kabak dolması goturur oyları
Bence sebze yemeklerinde
lahana dolması, biber dolması vs..
dışında güveçte et falan olmamalı. O zaman et yemeklerine girmiş olur.
Yada herhangi bir kebap çeşidi.
En fazla kıyma kullanılabilir, yine de siz bilirsiniz tabi
Kız dur daha bişey belli değil, tavuklu patates falan mı düşünüyordunet olmazsa ben katılmamyani sagolun kızlar
Kız dur daha bişey belli değil, tavuklu patates falan mı düşünüyordun
Bol sebzeli ımmmyoo soylemem ama guzel bol sebzeli birseyler vardı kafamda
butun sebzeleri katacam en cok ben katacam ben kazanacamBol sebzeli ımmm
Benimki tek sebzeli
Eyvah vaz mı geçsem ne yapsambutun sebzeleri katacam en cok ben katacam ben kazanacam
Yok be caniiim nerdeBak sütlü tatlılar bizim kategorimiz olsun dedin
aldın yürüdünTebrikler canım
Ne sacma olmus.tadına bakmadan yiyecege oy mu verilir aa.görsellik diyorsanız hadi neyse de ki öyle degerlendircez mecburen
Yok be caniiim nerde