Evde değildim canım yeni geldim@Nevreste nevos ablaaam nerdesiiin
Tam 7 tarif oldu daha ikinci günden![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde değildim canım yeni geldim@Nevreste nevos ablaaam nerdesiiin
Tam 7 tarif oldu daha ikinci günden![]()
Senden de bekliyoruzBu kategoride de bol tarif olacak eminim ki, çok çeşit var oldukça kolay yapılan tarifler, hamarat hanımlar döktürmüş maşallahhhh![]()
Yeni kategorimiz başladı hanımlar
@nananais
@deynepnaz
@aeben
@Makyajkolik13
@_Nun_
@Mazikeen
@manolya1458
@-VUSLAT-
@evlaefe
@yaprak02
@-Kristal-
@ABREKA
@Kurk Mantosuz Madonna
@saydin78
@Ausencia
@88prenses22
Tarifler gelmiş bileSenden de gelsin bitaneHayırlı olsunTarifler gelmiş bile
![]()
Katılmayı düşünüyordum canım ama abim geldi dün İst. dan misafirliğe. Yine de fırsat bulabilirsem katılırım Hazal'ımSenden de gelsin bitane![]()
Öyle mi ohhh ohh gözün aydın diyeyim o zaman can'ımmKatılmayı düşünüyordum canım ama abim geldi dün İst. dan misafirliğe. Yine de fırsat bulabilirsem katılırım Hazal'ım![]()

Sağol canımÖyle mi ohhh ohh gözün aydın diyeyim o zaman can'ımm![]()
![]()
tarif sayısında sınır varmı 4 gunde 10 taneay sonuna kadar 50 tane falan olcak
![]()
NedenkineBence oylama tarihi erkene alınsın![]()
ben 4 gunde bu kdr tahin etmiyordum butun yarısmacı hatunlar katıldı zatenBenim tahminim yine bir 20 tane olur kurabiyelerdeki gibi maşallah ne kadar bereketli gidiyoruz![]()
İlk zamanlar öyle bi söylenti vardi tabi kurallara göre sanırım 40 diyodular tarif olursa öne alinirmis oylamaNedenkine![]()
Evet canim öyle olabilirmiş.:) tarif bollugundan dolayiben 4 gunde bu kdr tahin etmiyordum butun yarısmacı hatunlar katıldı zatenerkene alınır belki 20 ye tamamlandıgında
Benim daha beklediğim 5 tarif var kesin gelir gözü ile baktığımBence oylama tarihi erkene alınsın![]()