- Emoji Skoru
- 31.250
- Puanlar
- 498
Aynen bugun hic goremedimHoşbuldum canımBiraz geç geldim ama
![]()
hehehey emoji balik yapiyor tam sen 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bugun hic goremedimHoşbuldum canımBiraz geç geldim ama
![]()
hehehey emoji balik yapiyor tam sen 
Öğleye kadar buradaydım halbukiAynen bugun hic goremedimhehehey emoji balik yapiyor tam sen
![]()

Sende katilacaksin dimi? Katil katil katilllÖğleye kadar buradaydım halbukiben ondan güzel yapıyorum
Yeni tarif te gelmiş.
Yeni kategori de belirlendi şimdiden.Kazen istedi diye sebze yemekleri de yoğun katılımlı olur herhalde![]()
Hele o zaman gelsin.Söz vermeyi sevmiyorum.Söz verince kendimi borçlu gibi hissediyorum.Sende katilacaksin dimi? Katil katil katilll![]()
Nasip diyelim.
Ben senin madalyan var saniyodum yanlis mi gormusumHele o zaman gelsin.Söz vermeyi sevmiyorum.Söz verince kendimi borçlu gibi hissediyorum.Nasip diyelim.
![]()

Ben senin madalyan var saniyodum yanlis mi gormusum![]()
Artik vakti gelmisYanlış görmüşsün.

Sütlü tatlı yok,hamsi tava olmaz mı?Tahmininde yanıldın
![]()
Öğleye kadar buradaydım halbukiben ondan güzel yapıyorum
Yeni tarif te gelmiş.
Yeni kategori de belirlendi şimdiden.Kazen istedi diye sebze yemekleri de yoğun katılımlı olur herhalde![]()
Tali mı yaptınyettim![]()
Evet.Geçen sefer bıkmıştır artık sütlaçtan diye 1 kilo sütten 6 kase yaptım.Oğlum neden az yaptın dedi2 litre sütle mı![]()
Ama çekim yapmadım,sen sütlaç yaptın diye
Önce bu sonuçlansaydıBenim sebzeli yemek tarifi hazirkafamda cok guzel oturtuverdim
![]()
Başka tarif mi yok , sütlaç benimEvet.Geçen sefer bıkmıştır artık sütlaçtan diye 1 kilo sütten 6 kase yaptım.Oğlum neden az yaptın dediAma çekim yapmadım,sen sütlaç yaptın diye
![]()
Geç kaldın, daha ben zengin arkadaş var mı diyecektim, tühh yetişemedim@nananais seni takip edip,Mesut abiyi okuyordum gülerekKonu birden kaldırıldı
![]()
ay biliyom sonucu ben birinci olamıycamÖnce bu sonuçlansaydı![]()