Benimde aklımda var bu tarif , kesin birinciyimBenim sebzeli yemek tarifi hazirkafamda cok guzel oturtuverdim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde aklımda var bu tarif , kesin birinciyimBenim sebzeli yemek tarifi hazirkafamda cok guzel oturtuverdim
![]()
Bakınız; benay biliyom sonucu ben birinci olamıycam![]()
Aklıma gelmedi değil Nöriye de ,hiç yapmadım ,gözüm yemedi.Başka tarif mi yok , sütlaç benimNuriye yapsen
![]()
Öyle değil,konu hep kayboldu ,okuyamıyorsun da.Geç kaldın, daha ben zengin arkadaş var mı diyecektim, tühh yetişemedim![]()
Evet yumuşak oluyorAklıma gelmedi değil Nöriye de ,hiç yapmadım ,gözüm yemedi.Bir de biz çıtır seviyoruz ,tadını tam bilmiyorum,sütten dolayı yumuşak olursa diye cesaret edemedim
![]()
gercekci olmak lazım oyuzden gelecek planı yapıyorum suanBakınız; ben![]()

Evet yok ettiler , oysa bende ilkten okumaya başlamıştımÖyle değil,konu hep kayboldu ,okuyamıyorsun da.![]()

Demekle olmuyor, ben 13. Katilisim sütlü tatlılar. En uğursuz sayimdir bu arada. Sonunculugu kimseye vermem bu kategoridegercekci olmak lazım oyuzden gelecek planı yapıyorum suanbirinci oldugum gun zirvede bırakıcam cekilicem
![]()
Bence 1.olabilirsin,klasik tatlar daha şanslı olduğuna göreDemekle olmuyor, ben 13. Katilisim sütlü tatlılar. En uğursuz sayimdir bu arada. Sonunculugu kimseye vermem bu kategoride![]()

Hiç belli olmazay biliyom sonucu ben birinci olamıycam![]()
ayy seve seve yerimi veririm sondan birinci olursam cok centilmenim bakDemekle olmuyor, ben 13. Katilisim sütlü tatlılar. En uğursuz sayimdir bu arada. Sonunculugu kimseye vermem bu kategoride![]()
Şok olurum, zevk meselesi tabi ama normal olan o tatlılar içinde sütlaç seçmez, en azından benBence 1.olabilirsin,klasik tatlar daha şanslı olduğuna göre![]()
O zaman ben anormalimŞok olurum, zevk meselesi tabi ama normal olan o tatlılar içinde sütlaç seçmez, en azından ben![]()

Orasını bilmem, ben en azından etmem yani. Bana o kadar cazip gelmiyor. Tabi cheesecake ilk sırada olduğu için öyle. Bende severim, hafif tatlı olduğu için. Diyet zamanı saat 4 buçukta ara öğünümdüO zaman ben anormalim![]()
Diyet demişken Aus mezun olacaktı oldu mu?Orasını bilmem, ben en azından etmem yani. Bana o kadar cazip gelmiyor. Tabi cheesecake ilk sırada olduğu için öyle. Bende severim, hafif tatlı olduğu için. Diyet zamanı saat 4 buçukta ara öğünümdü![]()
Bu hafta olacaktı akşam belli olurDiyet demişken Aus mezun olacaktı oldu mu?Az bakayım oraya da
![]()

Yok bacım, olursa sende kalsın , hiç almayayımayy seve seve yerimi veririm sondan birinci olursam cok centilmenim bak![]()
1. Olamayacagimizi bile bile katiliyoruzay biliyom sonucu ben birinci olamıycam![]()
Kız deme öyle bence senin tarif iyi oy alır1. Olamayacagimizi bile bile katiliyoruz![]()

ben neye gore oy verildigini pek kavrayamadım ki1. Olamayacagimizi bile bile katiliyoruz![]()