- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.268
- 208
İnşallah@deynepnaz tüm yarışmalara mı katılacakmış![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah@deynepnaz tüm yarışmalara mı katılacakmış![]()
Senin daha 2 hakkın var..![]()
Sen çok eminsin yakın zamanda arka arkaya 3 madalya alacağındanKeşke ödül başkasına verilse ama madalya alınmasa, üzüldüm böyle olduğuna madalya için katılıyorduk![]()
Sen çok eminsin yakın zamanda arka arkaya 3 madalya alacağından![]()
Daha 2 hakkın var canımYok ondan değil, tabiki kendime güveniyorum ama madalyaya üzüldüm sadece![]()
Hadi hayırlısı bakalım tatlılarda tarifini görürüz inşallah ablacımDaha 2 hakkın var canım
Bak benim 1 hakkım kaldı :)
Hedefim en çok katılan olmak
Beni geçeceksin o zamanHedefim en çok katılan olmak![]()

CCOk mantikli guzelYeni kural canım bu kategoride eklendi ve bundan sonra böyle olacakEskidende böyle yapılıyordu
![]()
Ben ara vermemeye devam edersem zaten seneye kalmazSeneye kalmaz o derece![]()
Beğenmenize sevindim canım![]()
Adaletli oldu nevroşBeğenmenize sevindim canım![]()
Senin kaçtı nevroş, acaba en çok katılan olabilir miyim merak ettimBen ara vermemeye devam edersem zaten seneye kalmaz![]()
Biz daha öncede böyle yapıyorduk canım sonra değiştirmiştikAdaletli oldu nevroş![]()
İnan bilmiyorum ve benim profilde 7-8 bin konu var belki daha fazla saymak biraz zor olurSenin kaçtı nevroş, acaba en çok katılan olabilir miyim merak ettim![]()
Ohaİnan bilmiyorum ve benim profilde 7-8 bin konu var belki daha fazla saymak biraz zor olur![]()

Biz daha öncede böyle yapıyorduk canım sonra değiştirmiştikYeniden zamanı geldi diye ekledik
![]()
4 yıldır editör olunca öyle oluyorOha
Vuslat diyordu da inanmıyordum nasıl olmuş diye![]()