Bizim sütlü tatlı ne zaman geliyorBu yeni kural cok farkli geldi bana ancak yeni katilimcilari heveslendirir. Bu yuzden guzel olmus. 3 madalyasi olanlar artik katilir mi orasını bilemem ama bu sekilde 2.ye verilirse dostluk artar umarim..:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim sütlü tatlı ne zaman geliyorBu yeni kural cok farkli geldi bana ancak yeni katilimcilari heveslendirir. Bu yuzden guzel olmus. 3 madalyasi olanlar artik katilir mi orasını bilemem ama bu sekilde 2.ye verilirse dostluk artar umarim..:)

Katilip katilmamada cook kararsizim :)Bizim sütlü tatlı ne zaman geliyor![]()
Darısı diğer madalyasizlar başına4 yıldır editör olunca öyle oluyor
Evet Vuslat öyle aldı madalyayı![]()
İnsallaaaahDarısı diğer madalyasizlar başına![]()
Senin daha çok yolun var, 1 sene sırada bekleİnsallaaaah![]()
Senin için demiştim zatemSenin daha çok yolun var, 1 sene sırada bekle![]()
@Makyajkolik13 ilk katılmasında kazanmış ama siz gülünHahaha![]()
Bende 7 de kazandım herhalde@Makyajkolik13 ilk katılmasında kazanmış ama siz gülün![]()
Nanaa duy duyBende 7 de kazandım herhalde
8.de kazanmışım sarma ileNanaa duy duy@nananais
2.lik insanın içini acıtır dimi hele de 1-2 oyla kaybedenlerin içine oturur8.de kazanmışım sarma ile
Sigara böreği ve kurabiye dede 2 olmuştum![]()
Varya ben sigara böreği ile ikinci olmuş biriyim2.lik insanın içini acıtır dimi hele de 1-2 oyla kaybedenlerin içine oturur![]()

Bak seninde içine oturmuşVarya ben sigara böreği ile ikinci olmuş biriyim
Hazır yufkalards. Lahmacun olmayaydı birinci bendim![]()
Ne duyayım 13 olmuş kazanamamışımNanaa duy duy@nananais
Ondan diyorum 1.de 8. de kazananlar var balımNe duyayım 13 olmuş kazanamamışım![]()

İşte bana niye diyorsun, ben ne nurlarla, ne kakao bacilarla, ne beni bacilarla yarıştım heyyy gidi hheeeyyyOndan diyorum 1.de 8. de kazananlar var balım![]()

Sebzelerde bir ışık görüyorum sendeİşte bana niye diyorsun, ben ne nurlarla, ne kakao bacilarla, ne beni bacilarla yarıştım heyyy gidi hheeeyyy![]()

Ben antin kuntin yapacagim anlamam ben öyle millet ne sever falan., nana ne seviyorsa oSebzelerde bir ışık görüyorum sende![]()

Neyin kzanavağı belli olmuyor zatem sanşına bu sefer olur bakarsın kuzumBen antin kuntin yapacagim anlamam ben öyle millet ne sever falan., nana ne seviyorsa o![]()