Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 i bekliyorum demiştim değil miNeyin kzanavağı belli olmuyor zatem sanşına bu sefer olur bakarsın kuzum![]()
İnşallah inş inş inşş seni madalyalı görmek istiyorum15 i bekliyorum demiştim değil mi![]()
Madalyayı ben alayım , hediyesini sana yollarizİnşallah inş inş inşş seni madalyalı görmek istiyorum![]()
Neye göreKaç oy lazım?![]()
150 yeterKaç oy lazım?![]()

Sadece senin o degerli ve tatlı parmaklarınla bastıgın 1 oyun lazımKaç oy lazım?![]()

Ooo ortaklık taklifi hımmmmMadalyayı ben alayım , hediyesini sana yollariz![]()
Yok ben kesin birinci olacağım için demiştimOoo ortaklık taklifi hımmmm![]()
15. de olcakkkkYok ben kesin birinci olacağım için demiştim
Dedi her yarışmaya katıldığında![]()

Nevroş 150 kime yeter150 yeter![]()
İnşallah, benim hala umudum var elbet bir gün olacak. Olmazsa @Nevreste bana turuncu madalya verecek15. de olcakkkk![]()
Nevroş birincilik içinde yetmez, elalem 270 lerdeyim oy alıyor cari açık olan 120 oy n'olacak1 kişi için söyledim![]()
Benimde hala umudum var elbet alacaksınİnşallah, benim hala umudum var elbet bir gün olacak. Olmazsa @Nevreste bana turuncu madalya verecek![]()
Sana 250 oy lazım o zamanNevroş birincilik içinde yetmez, elalem 270 lerdeyim oy alıyor cari açık olan 120 oy n'olacak![]()

Benim madalyam daha havalı, kiskansin diğer hatunlar
Aynen, kalan 19 oyuda oradan buradan toplarızSana 250 oy lazım o zaman![]()
Sonra oy toplamak yasak diye ikimizide atmasınlarBenim madalyam daha havalı, kiskansin diğer hatunlar
Aynen, kalan 19 oyuda oradan buradan toplarız![]()