Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa oyle bir sey mi varmisssssbelli bir sayı varmı gelen tariflerde mesela 30 tarif olursa son basvuru tarihi beklenmeden yarısma baslar diyeonceden de sormustum sanırsam
![]()
baksana ayın 7 si 15 tarif olduAaa oyle bir sey mi varmisssss
belli bir sayı varmı gelen tariflerde mesela 30 tarif olursa son basvuru tarihi beklenmeden yarısma baslar diyeonceden de sormustum sanırsam
![]()
Yarışma 2 haftada bir olsa ne güzel olur değil mi15 gün çok fazla ya![]()
3 hafta sure cok uzun oluyorYarışma 2 haftada bir olsa ne güzel olur değil mi![]()
ama yarısmaya katılım suresi 10 gun falan olsa daha iyi olur gibi3 hafta sure cok uzun oluyorayda 2 kere yapmazlar sanmıyom
ama yarısmaya katılım suresi 10 gun falan olsa daha iyi olur gibi
![]()
Güzel olur mu bilmem ama sonu obeziteYarışma 2 haftada bir olsa ne güzel olur değil mi![]()
belli bir sayı varmı gelen tariflerde mesela 30 tarif olursa son basvuru tarihi beklenmeden yarısma baslar diyeonceden de sormustum sanırsam
![]()
Yarışma 2 haftada bir olsa ne güzel olur değil mi![]()
3 hafta sure cok uzun oluyorayda 2 kere yapmazlar sanmıyom
ama yarısmaya katılım suresi 10 gun falan olsa daha iyi olur gibi
![]()
Ben bunu nevroşa demiştim daha önce ama olmasdd didi15 gün çok fazla ya![]()
Katılım süresi 2 hafta olursa oylama süreside 2 hafta olur
Bu sefer ben demiyorum ben sansımı denedim olmadı nevrosum kızlar didi vallaKatılım süresi 2 hafta olursa oylama süreside 2 hafta olurAyda bir yarışma yapılıyor
Ayda iki defa yapılmıyor![]()

Ooow tariflere bak masallah hanımlar size
15 tarifimiz varOoow tariflere bak masallah hanımlar size![]()
Kendinle mi karıştırdın

Ben kac kere bicakladm beeKendinle mi karıştırdın![]()