Aynen o buralara pek uğramaz
 Benden çekiniyor gelemiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen o buralara pek uğramaz
Ben de emin değilimEmin olamıyorum şu an

Senin dokunulmazlığın var
Ben de dedim herhalde 2.madalyayı almak için ,yeniden Nuriye yapmaya geldiAynen o buralara pek uğramazBenden çekiniyor gelemiyor

EnHarbiKiz

EnHarbiKiz

Ben de emin değilim

Aklıma kategorinin birinde illa katıl yazmıştım.Katılmayacağım işte ,ne oluyor sana ,içine Nevreste mi kaçtı yazmıştı,bayağı gülmüştüm.Harbiye işlemez o . Sen tanimiyon o zalım gelini . Neler neler etti

Aklıma kategorinin birinde illa katıl yazmıştım.Katılmayacağım işte ,ne oluyor sana ,içine Nevreste mi kaçtı yazmıştı,bayağı gülmüştüm.

Yok canım o yapamaz nerede yapsın

Tamam haber verirsinEmin olmak için bir girişimde bulundum. Onaylanırsa sana bilgi verecem

Tamam haber verirsin

O zirvede bıraktı kaçtıYok canım o yapamaz nerede yapsın

Korkup kaçtı diyelim
O zirvede bıraktı kaçtı

Hep buralardayım aslında canım,denk gelmiyoruz demek kiKuzum nerelerdesin goremedim

geldiimm
 ev isleri mesgul etti beni biraz
 ev isleri mesgul etti beni biraz hala bitmis degiller
 hala bitmis degiller
Ev işi hiç bitmiyor kigeldiimmev isleri mesgul etti beni biraz
hala bitmis degiller

valla ya bide raf falan taktırıyorum esime isden geldikce yapıyoruz onlarıda matkapdan tırsmasam ben yapcamEv işi hiç bitmiyor ki

Aynen ev işi bitmiyor.Özellikle hafta sonunun arkasından.Ev işi hiç bitmiyor ki

.Ben işi bitiremediğimden bırak tatlıyı ,yemeği yapamadım daha.Gardrobu bir boşalttım ,2 saate düzenleyebildim ancak
.Ben işi bitiremediğimden bırak tatlıyı ,yemeği yapamadım daha.Gardrobu bir boşalttım ,2 saate düzenleyebildim ancak
Aynen ev işi bitmiyor.Özellikle hafta sonunun arkasından.
Camdan bakınca ne güzel kartpostallık görüntüler olmuş.Tatlı yapan bu fırsatı kaçırmasa da camın önünde çekim yapsa.Ben işi bitiremediğimden bırak tatlıyı ,yemeği yapamadım daha.Gardrobu bir boşalttım ,2 saate düzenleyebildim ancak

şu an inanılmaz güzel kar yağıyor anlatamam herleyer kar metreyi geçti :)))))Çok nankör bu ev işleri
Çamaşır katlamaktan nefret ediyorum