- 12 Temmuz 2006
- 59.922
- 228.617
- 1.223
- 53
Değil mi amaAdministratörüm süpersin :))çozdün hemen tesekkurler bu bayanlar olaya farkli acilardan bakiyolar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değil mi amaAdministratörüm süpersin :))çozdün hemen tesekkurler bu bayanlar olaya farkli acilardan bakiyolar![]()
Hayir malesef hic o kiloyu gormedimYok yok kesin kilosu![]()
Beni koru ablaaa yerler bizi
Yemek bölümündekileri toplasan bizi çiğ çiğ yemeye yeter![]()
Kızmıyorsun değil miHayir malesef hic o kiloyu gormedim![]()
Nevroş kendine kilo aekadaşı mı arıyorsunHayir malesef hic o kiloyu gormedim![]()
Ben de toplarım da,şimdi etiket yapsam ,Bayağı kalabalık toplayabilirim![]()
Nevreste abla kilolu mu yoksaNevroş kendine kilo aekadaşı mı arıyorsun![]()
Hiiiii tövbe öyle demedim şey dedim hani bir sürü yarışmacı oluyor ya ondan dedimSen yemek bölümündeki tüm üyeler kilolu mu diyorsun
Senin üstüne bayağı kalabalık geleceğiz![]()
Ben 70lerde bile değilimNevroş kendine kilo aekadaşı mı arıyorsun![]()

Ben de toplarım da,şimdi etiket yapsam ,Mune yi bırakıp beni döverler,bize kilolu mu demek istiyorsun diye
Benim çıkmam lazım iyi geceler![]()
İyi geceler gülüm mucksBen de toplarım da,şimdi etiket yapsam ,Mune yi bırakıp beni döverler,bize kilolu mu demek istiyorsun diye
Benim çıkmam lazım iyi geceler![]()
Bunun cevabını kendi versin sonra beni tenhada sıkıştırırNevreste abla kilolu mu yoksa![]()
Hayır değilimNevreste abla kilolu mu yoksa![]()
Hayir biliyorum saka oldugunu sorun degil :)Kızmıyorsun değil miTakılıyoruz
![]()
Mune gidince sen görürsünBunun cevabını kendi versin sonra beni tenhada sıkıştırır![]()
Allah eksikliklerini göstermesinAynen ablam maşaallah bayağı kalabalığız![]()
Mankenim bir şey mi didinMune gidince sen görürsün![]()
Benim gitmemi bekliyor, bak tenha falan diyor ona göre hahaahhaaMankenim bir şey mi didin![]()