Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaaa
Mune ablaaaa ben sana dedim bak beni tenhada kistirdi
Hangi tatlıyı yaptığını unuttum ,bakayım dedim,bakmaz olaydım
Şimdi nescafenin yanında ne de güzel giderdi:))Hangi tatlıyı yaptığını unuttum ,bakayım dedim,bakmaz olaydımŞimdi nescafenin yanında ne de güzel giderdi
![]()

Seninki kadar güzel yapamam ,daha önce hiç yapmadım bu tatlıyı ama görünüşü ye beni diyor:))
Sen daha güzelini yaparsın hemşerim![]()
Bu kategoride seni görmeyecek miyiz yoksa sanki bi ara güllaç yapacaktınHangi tatlıyı yaptığını unuttum ,bakayım dedim,bakmaz olaydımŞimdi nescafenin yanında ne de güzel giderdi
![]()

Aman Allahım sen gibi bi hatun ben kadar güzel yapamaz mı bu güzel iltifatınızı kimseye kaptırmamak üzere aldımSeninki kadar güzel yapamam ,daha önce hiç yapmadım bu tatlıyı ama görünüşü ye beni diyor![]()
Kesin denemelisin o zaman hem çok hafif hem çok leziz:)Seninki kadar güzel yapamam ,daha önce hiç yapmadım bu tatlıyı ama görünüşü ye beni diyor![]()
Ben daha çok onure oldum şimdi bu sözlerdenAman Allahım sen gibi bi hatun ben kadar güzel yapamaz mı bu güzel iltifatınızı kimseye kaptırmamak üzere aldımonure ettiniz efenimm
![]()
Onure eden onure olunur. BknzBen daha çok onure oldum şimdi bu sözlerden![]()
Sırasıyla diğer yarışmacıları da onure mi etsem ne yapsamOnure eden onure olunur. Bknz![]()
Hayır olmaz izin veremem buna araya girerim hemen sadece bana özgü olmalıSırasıyla diğer yarışmacıları da onure mi etsem ne yapsam![]()

Seni onure etmek yok boşa heveslenme ,sen yarışmacı değilsin![]()

Seni dünürlerin onure etsinOlsun sen gene onore etsen ölürmüsün![]()