• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı'' tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    934
  • Anket Kapalı .
Yok deynebim bende yeni anladım, saydincim resim boyutlandırma sormuştu oradan ilişkiyi kurdum:KK45:
Yok deynebim bende yeni anladım, saydincim resim boyutlandırma sormuştu oradan ilişkiyi kurdum:KK45:
Aman Allahım, ayyuka çıktı :skandal::skandal:katilsam mi Nanam :KK51: bilemedim, çevrem yok şansım az. Ama ugrastiran bi tarif

Tabi canım oylamanın çevre ile alakası yok:KK66:
Bildirim gitmese hadi neyse diyeceğim de:ıslık:Bildirim gittikten sonra KKda var kaç kişi ,çoğu arkadaşının yarıştığını bile bilmiyor,duygusal olarak ta oy kullanan vardır muhakkak ama bu sonuca etki etmez.Çünkü oy veren kişi çok @saydin78

Bildirim gitmese hadi neyse diyeceğim de:ıslık:Bildirim gittikten sonra KKda var kaç kişi ,çoğu arkadaşının yarıştığını bile bilmiyor,duygusal olarak ta oy kullanan vardır muhakkak ama bu sonuca etki etmez.Çünkü oy veren kişi çok @saydin78
Kesinlikle, böyle oylar daha güvenilir :rapci:

Duygusal olarak en fazla 10-15 kişi oy veriyor..Ama diğerleri tarife veriyor..100 lerce oy alınıyor..:ıslık:

Back
X