- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Yok o gördüğün revaniydiBizimle hiç ilgilenmiyorsunNasıl bir kurabiyeymiş bizde görelim
Yoksa kızın ile birlikte mi yaptınız
Ellerine sağlık canım kuzuya afiyet olsun,şifa olsun..![]()
Yedik bitirdik Kurabiyeyi Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok o gördüğün revaniydiBizimle hiç ilgilenmiyorsunNasıl bir kurabiyeymiş bizde görelim
Yoksa kızın ile birlikte mi yaptınız
Ellerine sağlık canım kuzuya afiyet olsun,şifa olsun..![]()
Yedik bitirdik Kurabiyeyi Teşekkürler canım sen nasılsın:)Merhaba kızlar nasılsınız
Pazar pazar miskinlik modundayim canımTeşekkürler canım sen nasılsın:)
Ben tarif gelsin diye demiştim dedim ya, bak 2 tarif gelmiş, benim favorim zaten var
Kulağıma de bakiim ,hangisiBen tarif gelsin diye demiştim dedim ya, bak 2 tarif gelmiş, benim favorim zaten var![]()

Zaten bekliyorum, sevdiğim şeye oy vereceğim. Soylemeyeyim şimdi ama tam yapılmadı, o kadar tarif eksik kaldıKulağıma de bakiim ,hangisiAcele etme ,belki yeni tarifler de gelir
![]()
NanaZaten bekliyorum, sevdiğim şeye oy vereceğim. Soylemeyeyim şimdi ama tam yapılmadı, o kadar tarif eksik kaldı![]()
Nana saydından bahsetmedi mi ki?
Bilmiyorum nevroş
Şekercim gruba yazmıştı onu diyor nevroş canımNana saydından bahsetmedi mi ki?![]()
Yok canım saydın sonradan karar verdi katılmayaNana saydından bahsetmedi mi ki?![]()