- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.268
- 208
sıralamaya bakınca kendimce birinciyi belirledim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıralamaya bakınca kendimce birinciyi belirledim![]()
İlk sayfa düzenlenmiş, zamanı geldiğinde anket açılacakoylama yirmisinde değilmiydi?
geldi zamanı tamamİlk sayfa düzenlenmiş, zamanı geldiğinde anket açılacak![]()
Ben düzenledim eğer eksik veya değişim yapmak isteyen olursa düzeltirimİlk sayfa cok guzel olmusNevreste :)
Ben düzenledim hazır olsun diye yoksa daha varoylama yirmisinde değilmiydi?
Yeter mi diyorsungeldi zamanı tamam![]()
Bencede yeter yaaYeter mi diyorsun![]()

tatlıları yedik ikincileri ucunculeri bile yaptık yarısma baslamadı dahaYeter mi diyorsun![]()
Erken ekleyince öyle oluyor, zaman geçmek bilmiyor bir türlü cuma gecesine hazır olunBencede yeter yaa
Konunun ilk günü tarifi eklediğim için bana zaman geçmiyo bi türlü![]()

Aynen onun üstüne kaç tane tatlıları hüplettik, oylamaya daha var beklemedeyiztatlıları yedik ikincileri ucunculeri bile yaptık yarısma baslamadı daha![]()
Erken ekleyince öyle oluyor, zaman geçmek bilmiyor bir türlü cuma gecesine hazır olun![]()
Gelsin cumalar 
Bir umuttur yaşamakben bu yarısmada digerine gore fazla hadi haddiii demedim digerinde cok umutluydum bunda degilim ondan heralde![]()
Az çok favoriler belli oldu sıralamadan sonra. Madalyaya göz kırpanlar şanslıGelsin cumalar
![]()

ben ikinci olmak isterim birinci nuryolu olacaksa ehehehBir umuttur yaşamak![]()
2017 bize şans getirsin yaaaAz çok favoriler belli oldu sıralamadan sonra. Madalyaya göz kırpanlar şanslı![]()
O standart zaten her yarışmada olduğu gibi bunda da büyük ihtimalle diyorum benben ikinci olmak isterim birinci nuryolu olacaksa eheheh![]()
ben ikinci olmak isterim birinci nuryolu olacaksa eheheh![]()
Nasip bakalım, şaşırabiliriz de2017 bize şans getirsin yaaa![]()