Sütten kesemiyorum çok beceriksizim

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.746
133
40
Kızım 29 aylık ve haala emiyor. Zaten uyku düzeninin kötü sabah 9 gibi uyaniyor beş gibi öğle uykusuna yatıyor bir iki saatlik. Gecede bir bir buçuk gibi ancak uyuyor. Bugün öğlen uyuyamadim 5 gibi yani. Akşam erken uyur sandım ama gece 00:15 gibi uyudu. Yorgunluktan bittim. Emmese yine uyumazdi. Ne olur bir akıl verin çok beceriksizim ben çok emmeden bile kesemiyorum.

Öglem uykusunu öne cekin. Saat 5te yatıp geri 7de kalkan Bi çocuk 12den önce tabi uyumaz.
Gerekirse sabah kendiniz 7de kaldırın sonra birlikte gidip uyuyun öğleni.bu şekilde akşam uykusunuda öne çekersiniz.

su an gördüm konunuzu . beceriksiz değilsiniz sadece çocuğunuza karşı vicdan yapıp ağlayınca meme veriyosunuz.

benim oğlum memede uyurdu, resmen yapışıktık. 2 yaşında kesicem dedim ve
tam doğum gününde 24 aylıkken kestim. istedi limon sürdüm çünkü renksizdi bişe sürdüğümü anlamıyordu. 3 kere emmek istedi hepsinde çaktırmadan sürdüm limonu ve ertesi gün bi daha istemedi. tavsiye ederim ve azmedin illaki bırakcak.

Ü
Kızım 29 aylık ve haala emiyor. Zaten uyku düzeninin kötü sabah 9 gibi uyaniyor beş gibi öğle uykusuna yatıyor bir iki saatlik. Gecede bir bir buçuk gibi ancak uyuyor. Bugün öğlen uyuyamadim 5 gibi yani. Akşam erken uyur sandım ama gece 00:15 gibi uyudu. Yorgunluktan bittim. Emmese yine uyumazdi. Ne olur bir akıl verin çok beceriksizim ben çok emmeden bile kesemiyorum.

Canım aynı durumu yaşıyorum kızım da 29 aylık doğdu doğalı düzen oturtmaya çalışıyorum olmuyor bende dedim 2 yaşına geldiği gün memeden kesicim diye ama birtürlü bırakmadı neler neler demedim onlara rağmen meme emdi ve hala emiyor uykuya geçerken memede uyuyor İnan denemediği şey kalmadı açısından tut ojesine kadar olmayınca olmuyor ve şuan tekrar hamileyim memeyi kesmek gerekiyor gündüzleri vermiyorum artık oalaıyorum ağlıyor elinde olsa akşama kadar bıkmadan emer öyle 🤦🏻‍♀️ Allahtan duam inş kendisi tiksinir ve bırakır

İns c
Ü

Canım aynı durumu yaşıyorum kızım da 29 aylık doğdu doğalı düzen oturtmaya çalışıyorum olmuyor bende dedim 2 yaşına geldiği gün memeden kesicim diye ama birtürlü bırakmadı neler neler demedim onlara rağmen meme emdi ve hala emiyor uykuya geçerken memede uyuyor İnan denemediği şey kalmadı açısından tut ojesine kadar olmayınca olmuyor ve şuan tekrar hamileyim memeyi kesmek gerekiyor gündüzleri vermiyorum artık oalaıyorum ağlıyor elinde olsa akşama kadar bıkmadan emer öyle 🤦🏻‍♀️ Allahtan duam inş kendisi tiksinir ve bırakır
canim ya ins:(((

Memeyi heran kullanmışsınız sanırım, artık frlaket bi duygusal bağ geliştirmiş. Bu noktadan memenin yerini değiştirerek yavaş yavaş azaltarak falan dönemezsiniz belli ki ..
Ben 20 ay emzirdim, ve memeyi ağlıyo veya uyku için fln diyip hiç vermedim, aksine o anlarda özellikle kapadım. Şefkat istediğinde sarılmayı öpmeyi öğrettim. Memeye yöneltmedim. Ama bunlar için geç olmuş. Sizi yıpratmasa mevzu boşverin canım emzirin derdim, ne güzel şeydir emzirmek asla karşı değilim, 3 yaşa kadar çift taraf da istiyorsa yolu var. Ama artık laf yerindeyse kazık kadar olmuş😆 siz gün içlerinde başka birini kullanın, mesela 5 de mi emiyor, 16:30 da bi süt verin. Doysun.. uyku için başkasını kullanmayı deneyin ve inanın 3-4 gün bi süt öğününü atlatırsanız birdaha o saatte vermezseniz aramıyor çocuklar o öğünü. Süt öğünlerini bu şekilde azaltabilirsiniz. Bir anda delirip sütten keserseniz çocukta ağır travma olur aşk yaşıyor göğüslerinizle bariz yazık devrime girmeyin

Benim bebeğim yok ama Bi tanıdığım demişti ya salça ya ketçap sürüp kanıyor diyerek bıraktırdım demişti aklımda kalmış belki fikir olur

Back
X