sütten kesme

hamidekemikci86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
2
0
36
İstanbul
slm kızlar ne olur yardım edin.kızım 15 aylık ve bende 8 haftalık hamileyim cocuk doktorum ve kadın dogum doktorum kızımı sütten kesmem gerektıgını söylediler ama 15 gündür hala kesemedim çünkü çok düşkün memeye ve ek gıdada da cok seçici çok yemek seçiyo ne yapıcam ne olur yardım edin siz bebişlerinizi nasıl sütten kestiniz.

canım ben henüz kesmedim ama 18 aylık olunca düşünüyorum, benim kızımda çok düşkün bakalım ne yapacaz. sarımsak sür gögüslerine ondan tiksiniyor çocuklar bir kaç dene bakalım. kesilmezse başka yöntemler denerin.

Canim Allah yardimcin olsunn. bende 4 ayligim oglum 2 yasini yeni girdi,bir aydir biraktirdim. Neler denemedimm gogsume bant yapistirdim, aci surdum, krem surdum, yine biraktiramadim;ardik iyice biktim sutumde yok o emdikce ardik iyice goguslerim kaninin çekildigni hissetiyordum. Gunduz idare ediyordum gece çok zordu, bende gece ayri yattim esime verdim oglumu boylece az unuttu sonra sutum acimsi ve sarimsi oldu oglum emerken boyle bir sey yoktu, yine aklina gelince emmek isteyince bu sefer sut aci geldi aacii aciii deyip kendi birakdii elhh. beni emerken dogru durust yemekde yemiyordu biraktindan sonra her seyi yemege basladi huyu degisti oglumun resmen.. :)

Son düzenleme:

kızlar cevaplar icin sagolun.sizi bilgilendireyim dedim suanda siyah bant yapıştırdım ve galiba korktu kızım hiç meme demiyor sabahtan beri hiç emmedi gösüme bile bakmak istemiyo canım benim. insallah geceyide rahat atlatırsak hallettim bu işi galiba. birazda iştahı olsa bu kadar üzülmeyecegim ama çok yemek seçiyo ve iştahsız neyse allah herkese kolaylık versin.

Kızlar benimde oğlum 16 aylık ve 4 aylık hanileyim bende göğsümü siyah göz kalemi ile boyadım ve oğluma ööö olmuş dedim biraz baktı dokundu falan sonra elini götürüp Ööğ Ööğ dedi arada aklına gelince elleyip bakıyor ama istemiyor lakin göğüslerimin içi sert sert oldu çok Can'ım yanıyor bu Nasıl geçecek bu sertlik Nasıl düzelecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…