- 12 Ekim 2008
- 125
- 43
- 98
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sütten keserken kendiniz rahatsızlık duydunuz mu?yani memede süt kesintisi açısından. bende oğlumu sütten kesecceğim de. onun için bir ilaç varmış sanırım. kullananız var mı?
Göğüslerim şişti ve ağrı yaptı. Sıcak banyo yaparak biraz sağdım. Eczaneden de 2 kapsülden oluşan bi ilaç aldım. 1 hafta içinde bütün sıkıntı sona erdi.
sadece o iki hapı geçince hem süt oluşumu hem ağrılar vs geçiyor mu?
Nasıl anlatsam bilemiyorum, ilacı içtikten yarım saat/ 1 saat sonra mucizevi bir şekilde geçmedi. Ama ertesi günü daha rahattım. Yanlış hatırlamıyorsam 2.ci kapsülü de 2 gün sonra içmemi söylemişti eczacı. Ama bazı annelerde 2.ci hapı içmeye bile gerek kalmıyormuş, 1.ci kapsülden sonra rahatlıyormuş anne. Yani anladığım kadarıyla sütünüzün ne kadar çok olduğuna bağlı.
memeyi sütten kesen ilacı burdan duydum,ama henüz piyasada bulamadım. Adını da bilmiyorum.o ilacın iyi olmadıgını söylüyor herkes o yüzden kullanmak istemedim bir zararı yok mu gerçekten ltf cvp verin çok kötüyüm
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi