2019a girdik. Süt yazsanız internete, size milyon tane makale çıkar nasıl keseceğinizle ilgili. Göğüse saç bantlamak nedir dalga geçer gibi? Çocuklarınızı hiç mi anlamıyorsunuz empati kurmuyorsunuz, benim beynim uyuşuyor bunları okurken.
Süt beslenmedir, meme bağ aracıdır. Çocuk sütü emmezse ölmez ama bağlı olduğu memeden iğrenerek ayrılırsa tramva yaşar. Kocanızı yatağınızda bi kadınla bassanız bunalıma girmez misiniz? Ne farkı var çocuk için, çocuk buna bağlı şuan.
Şu saç işini kesin hemen.Günde 10 kere emiyorsa birden 5e düşürün. “Aa daha süt gelmemiş bebeğim, geldiğinde haber vereceğim” diyerek erteleyin. 1 hafta sonra günde 3e düşürün. Aynı bahanelerle ve her istediğinde daha çok oyun oynayarak. Yaklaşık 1 aylık sürece yayın. Ne göğsünüzde süt kalır, ne çocuk etkilenir. Ben 2 aya yaymıştım, kızım ne olduğunu anlamadı bile. Tamamen kestikten 1-2 gün sonra anne meme demişti, bende “artık büyüdüğün için süt gitti ama meme burda. İstediğin zaman dokunabilirsin. Artık seninle başka sütler içeceğiz” demiştim. Memenin onu terketmediğini, sadece sütün bittiğini anlatmak çok önemli.