Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
Öğlen boşalttım biraz ama bir saat sürmeden aynısı oldu yine sağdıkça da süt geri çekilir mi ki
3-4gun bebek emmezse azalıyor mus ama ya bebegin huysuz lugu ya sizin agriniz zor allah yardimciniz olsun..
Kayıtlı Üye
Ağrıyı bir gün çektim akşamına birşey öğrendim belki size eski bir yöntem gibi gelebilir ama doğal sonuçta. Yoğurt sürüp üzerine nane dök dediler canım o kadar acıyordu ki gece yaptım yattım ve sabaha karşı çok rahtlamıştım sizinde aklınızda bulunsun gerçekten rahatlatıyo hala şiş var biraz ama sancı yok en azından.
İlk gece kızım kötüydü ikinci gün daha iyiydı din daha iyidi gündiz hiç aramıyo bile çok şükür darısı size. Bebeğiniz süt içiyorsa kolay atlatırsınız süreci gece uyanınca meme yerine süt verirsiniz
Sevindim adiniza..kuzum gene iyi dayanmış inşallah kolay atlatirsiniz.benimki biboronda süt olduğunu anlayinca asla icmiyor ztn icse hemen keseriz.bide 11 aylik anlamiyoda konussan zaten normali çok huysuz ve gazli bi bebekti gecen yazi nasıl gecirdim bi ben bi allah bilir.
İki prenses annesi❤️
Kayıtlı Üye
Sizin kızınız süt içiyor muydu normalde benim kızım içmiyor acaba bıraktırınca alışır mı
Hayır hiç içmiyor maalesef ne yaptıysam içmedi sütü sevmedi
Kayıtlı Üye
Aynı durumdayız dün bi arkadaşımdan süt içmeyen bebekler devam sütünü içebiliyormuş diye duydum onu deneyecem arkadaşlar belki onu içerse normal süte de alışır
Kayıtlı Üye
bu arada baya alıştı hayrunnisa gündüz hiç istemiyor gece ise süt içmediği için uyanıyıp oturuyoruz bir saat falan ama herşeye ağlıyo gece. zorlansada hiç istemiyo çok iradeli kuzum benim
Anne sütü ne en yakin keçi sutuymus bulma imkanınız varsa deneyin.ben biraz bi tanidikta buldum 0.5oz icti sonra vazgecti

Kayıtlı Üye
Valla dün devam sütünü de denedim yok yok yok içmiyi valla sevmiyom diyo çocuk :) zorlamayacam artık ne yapayım elimde süt görünce dök dök diyo
Saçmalamayın!
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Bnmkide 10 aylik kilo kaybettigi icin dr.bana salca sur kes dedi 6 aydan sonra 2 kez denedim göğüs lerim sisti bi taraftanda bebek bağırıyor basaramadim bi care bulsam bende memeden kesmek cok zor allah yardimciniz siz cok ii sabret missiniz
Konunun üzerinden baya geçmiş ama kilo almiyor diye anne sütü kesilmez yerinizde olsam o doktoru değiştirirdim.
Saçmalamayın!
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Valla dün devam sütünü de denedim yok yok yok içmiyi valla sevmiyom diyo çocuk :) zorlamayacam artık ne yapayım elimde süt görünce dök dök diyo
Facebokkta emziren anneler diye bir grup var orda size yardimci olurlar. Bebekleri tiksindirerek memeden kesmek travmaya yol açar. Şuan onun en çok sevdiği şey meme elinden bir anda almayın kademeli azaltin. Emzirmek dünyanın en güzel şeyi birakmak için bu çaba niye?
Benim halam göğsüne rimel sürmüştü çocuk korkunca bi daha istemedi

Facebokkta emziren anneler diye bir grup var orda size yardimci olurlar. Bebekleri tiksindirerek memeden kesmek travmaya yol açar. Şuan onun en çok sevdiği şey meme elinden bir anda almayın kademeli azaltin. Emzirmek dünyanın en güzel şeyi birakmak için bu çaba niye?
Katılıyorum bu zamana kadar en çok sevdiği şeyi bu şekilden ondan uzaklaştırmayı doğru bulmuyorum vedalaşmayı öğretmeli anne
Kayıtlı Üye
Valla bende aynı düşüncedeydim ama bazen düşündüklerimizi uygulamak mümkün olmuyor böcek gelmiş dedim göğsüme de çizdim ama hiç görmedi göstermedim. Meme artik onun için bir oyuncak olmuştu doğru dürüst yemek yemiyor ve gittikçe kilo kaybediyordu şuan iyiki de kesmişim diyorum iki gün sonra iki hafta olacak ve bir hafta yemek yemesi de düzeldi uykusu da düzeldi geceleri uyanmıyor bile. Ben çocuk gelişim eğitimi almış bir insanım ama bazen aldığın eğitim bile yetmiyor ve o anki olanlar yönlendiriyor seni. Emzirmeyi çok seviyordum ama çocuğumu düşünerek bıraktırmak zorundaydım şimdi iyi ki de bıraktırmışım diyorum