sütü azalan anneler inşallah bi faydam dokunur

merhaba kızlar bu konuyu bir ay önce açmışım bir aydır bebeğimi emzirdim malt sayesinde sadece anne sütüyle besledim ama bi kaç gündür malta rağmen sütüm yine azaldı kızlar umarım yine gelir ama bilginiz olsun istedim

Canım hemen başka bir şey dene Örneğin Tahin pekmez, incir hosafi felan. Bağışıklık yapmıştır. Ben de tahin pekmezin ise yaradığını farkettim ama 2 hafta sonra o da etkili olmadı.

Canım hemen başka bir şey dene Örneğin Tahin pekmez, incir hosafi felan. Bağışıklık yapmıştır. Ben de tahin pekmezin ise yaradığını farkettim ama 2 hafta sonra o da etkili olmadı.
canım irmik helvası dediler bakalım yiyorum şimdi napiyim yaa süt süt diye helak oldum resmen 4 ay doluyor ayın 19 unda olmazsa ek gıdaya başlarız artıkkeşke altı aya kadar emzirebilsem

canım irmik helvası dediler bakalım yiyorum şimdi napiyim yaa süt süt diye helak oldum resmen 4 ay doluyor ayın 19 unda olmazsa ek gıdaya başlarız artıkkeşke altı aya kadar emzirebilsem

Emzirirsin canım boşuna dert etme Süt olayı tamamen psikolojik yani hormonelmis. Emzirdikce meme uyarilirmis, beyim prolaktin salgilatirmis süt gelirmiş. Bu hormonu artıran dereotu yaş üzümmus. Tabi olumlu düşünceler. Güzel düşünelim inşallah 2 yaşına kadar emziririz. . .

inşallah canım inşallah sen mama takviyesi yapıyor musun bu ara bende her öğünde 50 60 cc süt çıkıyor doyup doymadığını bilemiyorum emzirmenin arrkasından mama vermeli miyim bilemiyorum

inşallah canım inşallah sen mama takviyesi yapıyor musun bu ara bende her öğünde 50 60 cc süt çıkıyor doyup doymadığını bilemiyorum emzirmenin arrkasından mama vermeli miyim bilemiyorum
Evet canım maalesef mama da veriyorum arada. Ama emzirdikten hemen sonra değil yarım saat sonra felan veriyorum. Doyup doymadığını anlamak için 5 bez dolu dolu idrar olması gerekiyor mus Biz üç yada dört bez değiştiriyoruz

bebegimin simdilik kilo alimi iyi bugun asiya gittik 7 600 olmus iste dort aylik demekki ben az desemde simdilik yetiyor ona doktorum bunun tamamen piskolojik oldugunu sikinti yapmamam gerektigini her seyin yolunda oldugunu soyledi artik bende biraz daha sitresimle bas etmeye calismam lazim sanirim

P
Peki gün boyu etkisini gosteriyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…