• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Sütüm arada azalıyor sonra normale dönüyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bebeğim 8.ayına girdi. Çok şükür sütüm maşallah yetiyor. Fakat bazı zamanlarda(yeme, içme, mekan değişikliği olmadığı halde)sütüm azalıyor ve hiç bir çabam olmadığı halde tekrar eskiye dönüyor. Nedenini çok merak ediyorum aynı durumu yaşayan var mı?
Şekerli, unlu besinler, kizartmalar, pirinç, bulgur, patates ve adaçayı gibi bir kaç ot daha sütü azaltir. Yani sizi çok susatacak şeyler yerseniz sütünüz azalır. Yeşillik, çiğ sebze, meyve, su, yoğurt sütü artirir.

Hımm doğru o kadar düşündüm hiç aklıma gelmemişdi buna dikkat edeceğim çok teşekkür ederim.

Adet görmeye başladınız mı? Adet döneminden bir iki gün önce hormonlardan dolayı süt azalabilir. Adet dönemi bitimiyle normale döner. Acaba bu olabilir mi?

Adet görmeye başladınız mı? Adet döneminden bir iki gün önce hormonlardan dolayı süt azalabilir. Adet dönemi bitimiyle normale döner. Acaba bu olabilir mi?

Yok adet olmadım henüz. Sanırım beslenme ile alakalı. Bu aralar sebze ağırlıkta besleniyorum azalma olmadı henüz

Yok beslenmeylede alakalı değilmiş ya yine kesildi

Back
X