Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir de galactago diye bir damla vardı. Ben hepsini denemiştim. Bilmiyorum bana pek bir etki gostermediler. Gece uyuyup uyandığımda sütüm çok olurdu. Bence uyku ve su dediğim gibi. Yine de denemek istersen diye yazayım dedim.
Bir de galactago diye bir damla vardı. Ben hepsini denemiştim. Bilmiyorum bana pek bir etki gostermediler. Gece uyuyup uyandığımda sütüm çok olurdu. Bence uyku ve su dediğim gibi. Yine de denemek istersen diye yazayım dedim.
Gece de bol bol emzir, ertesi günün sütünü o belirliyor çünkü. Ben gece de gündüz de 2-3 saatte bir emzirirdim mutlaka. Bir de bira mayası tableti kullandım ben dönem dönem, o çok güzel süt arttırıyordu mesela. Bir de still tee tabii. Oğlum 14 aylık, çok şükür hala güzelce emziriyorum.
Önceden çok fazla sütüm vardı 1 saat emzirmesem taş gibi oluyordu günde yaklaşık 5-6 tane göğüs pedini ıslak bir sekilde değiştiriyordum şuan göğüslerim çok yumuşak boş gibi ve emzirdikten sonra kızım uyumuyor ağlıyor , kusan biir bebek ve şu aralar sadece gaz çıkarıyor kusmuyor emdikten sonra
Göğüs pedi kullanmayın.
Doğumdan sonra kontrole gittiğimde doktorum muayene ederken göğüs pedini direk alıp çöpe atmıştı "bunu kullanma enfeksiyon yapar" demişti..
Ben göğüs kalkanı kullanmıştım. Hem göğüs hava alıp kuru kalıyor.
Bir de bebek emerken, süt sağma makinesinden yaklaşık %30 daha fazla çeker sütü. Sağsanız bile daha çok emzirmeye ağırlık verin..
Merhaba arkadaşlar benimde 4 aylık oğlum var yaklaşık 1 aydır sütüm çok ama çok azaldı makinada sağsam bile süt çok az çıkıyor elimde sıkınca biraz damlıyor ne yapıcam ben yardim!!!!!!