Bebek Beslenmesi Sütüm azaldı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

SütuM az

• Merhaba

OY: 0 0,0%
  • Merhaba

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

Ser_mer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
8
4
1
30
Merhaba arkadalar. Benim 3 aylik bi bebeğim var.ilk 1.5 ay SütuM çok iyiydi 2 saatte bir sagiyodum en kötü 150 ml süt geliyordu iki göğsümden. SütuM azaldığı için 1.5 aydır mama veriyorum. Beni çok az emiyo. Önceden yarım saat emerdi şimdi toplanan 10 dk emiyo. 3lSağma makina var 4 saat emzirmeden sagdigim zaman iki göğsümden 70 ml süt geliyo SütuM az olduğu için mecbur günde 4 5 öğün mama veriyorum. Ben bebeğim mama vermek istemiyorum vu durum beni gerçekten çok uzuyor. Promalt aldım 3 gündür günde 1 tane içiyorum suda içiyorum ama hiçbir artma yok lütfen yardımcı olurmusunuz napcan lazım SütuM artar mi.? Bide artarsa maması bırakır mi?nolur yardimci olun

Ben ne zaman rezene cayi icsem ogun goguslerim inanilmaz doluyor eger hic icmediyseniz bi deneyin derim

Mamayla doyan bebek emmez. Emmezse süt gelmez. Emzirdikçe çoğalacak...

mamaya başlamakla hata yapmışsınız..keşke hiç başlamasaydınız? sütüm azaldı diye mamaya başlanmaz ki?? çocuğunuz ılk ay zaten kilo almaz..daha sonraları kilo alımı olmuyorsa sütünüz yetersiz , ondan diye düşünülebilirdi fakat sütüm çoktu diyorsunuz?? benbenmesela arkasaşımızın da dediği gibi mamayla doyan bebek emmez , emmediği içinde sütünüz git gide azalır..

Beni emiyo emerken sütüm gelmediği için sinirleniyor emmek istiyo gazı olduğunda falan mememde çıkartıyor mememde rahatlamak istiyo hep emerken gelmeyince gözlerimin içine bakıyo kahroluyorum

Süt çayı var rezene kimyon anason papatya ve birkaç birşey karisimi çok işe yarıyor mutlaka iç sütunu çoğaltır ve gaza da iyi gelir ve su iç bol bol biraz ılık olsun ben ılık su içince sutum artıyor çocuk açıkınca once emzir doymazsa mama ver bol bol emzirmek sütü artiriyor

O çaydan içiyorum 1 bardak 1 fincan pekez sulandırıp içiyorum 2 bardak lactamil içiyorum 1 tanede Promalt içiyorum ama bi fark yok

BEnimde bebeğim az içiyordu 2-3 aylık arası kilo alımı çok yavaştı (boy problemi olmadı ) Ama ben yinede mama vermedim emmez diye biraz mamayı azaltın mecburen emecek bu arada benim oğlum 5 aylık olacak bende humana 2 bardak ve 3 bardak lactamiş içiyorum hurma dere otu yiyorum günü ancak kurtarıyorum

sezeryan sonucu bebeğini ancak 8.günde emzirmeye başlayıp ne yaparsa yapsın sütü çok az olan ben bildiğin pakmayanın kuru yoz mayasını sabah akşam bi tatlı kaşığı içip peşine bi bardak su içerek süt yapyım öyle taşarcasına diil ama bebeğimi sadece emzirerek besleyebildim pakmaya kuru toz mayayı 1 tatlı kaşığı ağzına atıp hemen su içiceksin sabah ve akşam bide pro malt diye alkolsüz içecek var onuda takviye yap rezene çayı komposto helva vs hikaye ben maya promalt ve hurma diyorum

Selamlar gatactago damla var inanılmaz farkediyor süt ondan kullandın mı ? Birde promalt yerine mamipower kullan İnan çok farkediyor süt çayı zaten içiyormuşsun

Aynı durumu yaşadım sizinle , bebeğim de aynı sizinkinin tepkisini verdi
Hemen mama verdik,aptamili püskürttü sevmedi,eşim koşa koşa gitti sma aldı zor bela onu yedi biraz rahatladı ama onu da sevmedi
Ben o kadar üzülmüştüm ki üzüntüden iyice gitti süt
Birsürü şey denedim
Bana iyi gelenler
Aşure
Malt içecekler
Bol yeşillik
Çok çok bol su
MORAL

sonra dedim ben bu mamayı vermeyeceğim ve sütüm var,bebeğime yetecek
Kendime inandım, moralimi düzelttim
Damla damla da olsa ,2 saatte de doya ,az geldiği için ağlasa da emzirdim
Sonuç olarak şu anda hiç öyle dikkaf etmememe rağmen-su dışında çok şükür bebeğim doyuyor

Beni emiyo emerken sütüm gelmediği için sinirleniyor emmek istiyo gazı olduğunda falan mememde çıkartıyor mememde rahatlamak istiyo hep emerken gelmeyince gözlerimin içine bakıyo kahroluyorum
Ben daha doğum yapmadım yine de okuyorum yazılanları . benim bebegim de gözüme öyle baksa ağlarım kesin .okurken bile agladimbenim bebeğim inşallah emer ve inşallah sütüm bol olurkorktum yaaa

Mama verırsenız sızı daha az emer daha az emdıkce sütünüzde ona göre üretir... sütünüzü vern verdikce artcaktır uc dört aydan snra gögüs eski şişliği gidiyo ve cok anne bunu sütüm azaldı zannediyo ama azalmıyo emzırmeye devam edn rezene cayı ve bol su icin sütünüz var emzırdıkcede süt üretimi artar cnku sagma makınasıyla bebegn emme gücü farklı oluyo bebek ıyıce emsınkı sütünüz gelsn daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…