Ben ne zaman rezene cayi icsem ogun goguslerim inanilmaz doluyor eger hic icmediyseniz bi deneyin derimMerhaba arkadalar. Benim 3 aylik bi bebeğim var.ilk 1.5 ay SütuM çok iyiydi 2 saatte bir sagiyodum en kötü 150 ml süt geliyordu iki göğsümden. SütuM azaldığı için 1.5 aydır mama veriyorum. Beni çok az emiyo. Önceden yarım saat emerdi şimdi toplanan 10 dk emiyo. 3lSağma makina var 4 saat emzirmeden sagdigim zaman iki göğsümden 70 ml süt geliyo SütuM az olduğu için mecbur günde 4 5 öğün mama veriyorum. Ben bebeğim mama vermek istemiyorum vu durum beni gerçekten çok uzuyor. Promalt aldım 3 gündür günde 1 tane içiyorum suda içiyorum ama hiçbir artma yok lütfen yardımcı olurmusunuz napcan lazım SütuM artar mi.? Bide artarsa maması bırakır mi?nolur yardimci olun
Merhaba arkadalar. Benim 3 aylik bi bebeğim var.ilk 1.5 ay SütuM çok iyiydi 2 saatte bir sagiyodum en kötü 150 ml süt geliyordu iki göğsümden. SütuM azaldığı için 1.5 aydır mama veriyorum. Beni çok az emiyo. Önceden yarım saat emerdi şimdi toplanan 10 dk emiyo. 3lSağma makina var 4 saat emzirmeden sagdigim zaman iki göğsümden 70 ml süt geliyo SütuM az olduğu için mecbur günde 4 5 öğün mama veriyorum. Ben bebeğim mama vermek istemiyorum vu durum beni gerçekten çok uzuyor. Promalt aldım 3 gündür günde 1 tane içiyorum suda içiyorum ama hiçbir artma yok lütfen yardımcı olurmusunuz napcan lazım SütuM artar mi.? Bide artarsa maması bırakır mi?nolur yardimci olun
Birde lactamil süt kalitesini arttırıyor sütü değilSelamlar gatactago damla var inanılmaz farkediyor süt ondan kullandın mı ? Birde promalt yerine mamipower kullan İnan çok farkediyor süt çayı zaten içiyormuşsun
Ben daha doğum yapmadım yine de okuyorum yazılanları . benim bebegim de gözüme öyle baksa ağlarım kesin .okurken bile agladimBeni emiyo emerken sütüm gelmediği için sinirleniyor emmek istiyo gazı olduğunda falan mememde çıkartıyor mememde rahatlamak istiyo hep emerken gelmeyince gözlerimin içine bakıyo kahroluyorum
Mama verırsenız sızı daha az emer daha az emdıkce sütünüzde ona göre üretir... sütünüzü vern verdikce artcaktır uc dört aydan snra gögüs eski şişliği gidiyo ve cok anne bunu sütüm azaldı zannediyo ama azalmıyo emzırmeye devam edn rezene cayı ve bol su icin sütünüz var emzırdıkcede süt üretimi artar cnku sagma makınasıyla bebegn emme gücü farklı oluyo bebek ıyıce emsınkı sütünüz gelsn daha fazlaMerhaba arkadalar. Benim 3 aylik bi bebeğim var.ilk 1.5 ay SütuM çok iyiydi 2 saatte bir sagiyodum en kötü 150 ml süt geliyordu iki göğsümden. SütuM azaldığı için 1.5 aydır mama veriyorum. Beni çok az emiyo. Önceden yarım saat emerdi şimdi toplanan 10 dk emiyo. 3lSağma makina var 4 saat emzirmeden sagdigim zaman iki göğsümden 70 ml süt geliyo SütuM az olduğu için mecbur günde 4 5 öğün mama veriyorum. Ben bebeğim mama vermek istemiyorum vu durum beni gerçekten çok uzuyor. Promalt aldım 3 gündür günde 1 tane içiyorum suda içiyorum ama hiçbir artma yok lütfen yardımcı olurmusunuz napcan lazım SütuM artar mi.? Bide artarsa maması bırakır mi?nolur yardimci olun
Merabalar bu damla ne kadar sürede etkisini göstersi sizde ?Selamlar gatactago damla var inanılmaz farkediyor süt ondan kullandın mı ? Birde promalt yerine mamipower kullan İnan çok farkediyor süt çayı zaten içiyormuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?